Taksiciler yılın en iyilerini seçti

Şişli Belediyesi ve Radyo İlaç'ın işbirliğiyle düzenlenen Taksiciler Günü Konser ve Ödülleri, önceki gün Cevahir Alışveriş Merkezi önünde sahiplerini buldu. Törene Nihat Doğan, Hande Yener ve Yıldız Tilbe gibi ünlü sanatçılar katıldı.

Şişli Belediyesi ve Radyo İlaç'tan Onur Sakar'ın programı 'Onur'un Taksisi' işbirliği ile düzenlenen; İstanbul'da bulunan taksicilerin oylarıyla belli olan Taksiciler Günü Konser ve Ödülleri, önceki akşam Şişli'de Cevahir Alışveriş Merkezi önünde dağıtıldı. 30 bin taksicinin anketiyle belirlenen ödüllerin dağıtıldığı töreni, yaklaşık bin kişi izledi. 'Yılın En Başarılı Belediye Başkanı' seçilen Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül de törende yer aldı.

TÜRKÜ SÖYLESENE!

Törene ünlü sanatçıların ilgisi büyüktü. Bir haftada üç kez ayrılıp barışan Ece Erken ve Davut Güloğlu, törene beraber geldi. Güloğlu, 'Kopalım Bari' şarkısını seslendirdikten sonra mikrofonu eline alan Mustafa Sarıgül, "Bu nasıl şarkı böyle! Ne olduğu belli değil. Biz Davut'tan Karadeniz şarkısı istiyoruz" dedi. Bunun üzerine Güloğlu, "Başkanım, şarkıyı ben seçmedim. Ben de Karadeniz türküsü okumak istiyorum" diyerek bir Karadeniz türküsü söyledi. Güloğlu sahnede şarkı söylerken nişanlısı Erken kendisine alkışla eşlik etti.

39 DERECE ATEŞLE SAHNEDE

Survivor yarışmasının finalisti Nihat Doğan 'Yılın En İyi Erkek Televizyon Yıldızı' seçildi. Doğan, 39 derece ateşli olmasına rağmen ödül törenine katıldı. Halkı için yapamayacağı şey olmadığını söyleyen Doğan, "İki gündür hastanede yatıyorum. Normalde dışarı çıkmamam gerekiyordu ama sizler için çıktım. Sizleri görünce ise hastalığım geçti" dedi. Nihat Doğan seyircilere, "Bir tek sizin önünüzde eğilirim" dedi; sonra da Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün elini öptü.

Ünlü şarkıcı Alişan ise, 'Yılın En İyi Erkek Fantezi Sanatçısı' seçildi. Dayısının taksici olduğunu söyleyen Alişan, "Bu ödülü dayıma vereceğim. Yüzlerce ödül aldım ama en güzel ödül bu oldu. Aynalı Tahir dizisine başladığım zaman, rolüm için ben de dayımın taksisinde üç ay çalışmıştım" diye konuştu.

'Yılın En İyi Pop Kadın Sanatçısı' ödülü de Hande Yener'e gitti. Yener, "30 bin taksici, beni bu güzel ödüle layık görmüş. Radyolarda çalan şarkılar içinde beni tercih etmişler. Bu yüzden bende hafif bir şımarıklık var" dedi. Taksicileri çok sevdiğini söyleyen Yener, "Bir sürü hayat görüyorlar. Çok tecrübeliler. Taksicilerle aram iyidir. Para almayan oluyor. Dikiz aynasından tanıyan oluyor" diye konuştu.