Tutumlu prensesler

Hollywood yıldızları ve sosyetik güzeller, bir giydiklerini bir daha giymez ve en pahalı markaların tasarımlarına milyonlarca dolar harcarken Avrupa kraliyet ailelerinin prensesleri ise tutumluluklarıyla dikkat çekiyor!

İSVEÇ VELİAHT PRENSESİ VICTORIA

İsveç'in gelecekteki kraliçesi olacak olan Victoria, spor hocası Daniel Westling ile evli. Veliaht Prenses, günlük yaşantısında çoğunlukla H&M tasarımlarını giymeyi tercih ediyor. Asla giysiler ve mücevherler için çok para harcamıyor. Çoğunlukla spor ve şık giyiniyor.

BELÇİKA PRENSESİ MATHILDE

Polonya ve Belçika kökenli soylu bir aileden gelen Mathilde, Belçika Veliaht Prensi Philippe ile evli. Psikoloji ve konuşma terapisi üzerine yıllarca çalışan Prenses Mathilde, tek kuruşunu boşa harcamıyor. Davetler dışında spor giyinen Prenses, eski giysilerini kullanıyor.

DANİMARKA PRENSESİ MARY

Avustralyalı akademisyen bir ailenin kızı olan Mary, reklam sektöründe yıllarca çalıştı. Danimarka Veliaht Prensi Frederik ile evlendikten sonra da mütevazı şıklığıyla dikkat çekti. Prenses, gardırobundaki giysileri sık sık farklı şekillerde kombinleyerek giyiyor.

HOLLANDA PRENSESİ MAXIMA


Arjantin'in eski tarım bakanlarından birinin kızı olan Maxima, Hollanda Veliaht Prensi Willem-Alexander ile evli. Eski bir ekonomist olan Maxima, kraliyet ailesinin kendisine ayırdığı 624 bin Euro'yu giysiler ve mücevherler için harcamıyor. Yardım kampanyalarında sık sık yer alıyor.

İSPANYA PRENSESİ LETIZIA


Eski bir televizyoncu olan Letizia, İspanya Veliaht Prensi Felipe ile evli. Parasının kıymetini bilen Prenses, İspanyol tekstilcileri desteklemek için sadece onların tasarımlarını giyiyor. Günlük giysilerinin büyük kısmını da Zara, Massimo Dutti ve Mango'dan seçiyor!