Süperstar Ajda Pekkan Harbiye'de sahne aldı

Ajda Pekkan yaz konsrlerine formda ve fırtına gibi girdi. Ünlü sanatçı İstanbul'da açılışını yaptığı Açıkhava yaz konserlerinde yine fırtına gibi esti.

Sahneye siyah bir şort ve onu tamamlayan beyaz pelerinle çıkan Ajda Pekkan ilk yaz konserinde yeni albümünden şarkılar seslendirdi. Ünlü sanatçı 2.5 saat şarkı söylediği konserindeki sahne şovuyla yine büyüledi. Konser boyunca üç kıyafet değiştiren ve seyirciyle yeni albümünün heyecanın paylaşan Ajda Pekkan hareketli parçalarıyla bir anda açık havayı ayağa kaldırdı. Pekkan istek üzerine "Yakar Geçerim" şarkısını üç kez söyledi.

Ozan Doğulu sahne şovuyla çoşan Ajda Pekkan yeni albümünün çıkış parçası olan söz müziği Tarkan'a ait olan "Yakar Geçerim" parçasını yoğun istek üzerine 3 kez okudu.

Sahneye siyah bir şort ve onu tamamlayan beyaz pelerinle çıkan Ajda Pekkan konsere Sinan Başer ile düet yaparak başladı.Özel olarak hazırlanan yıldızlarla süslü ve ledler konulmuş sahnede Ajda Pekkan'a 12 tane dansçı eşlik etti.Bir anda pelerini atıp mini sortu ile sanye gelen Ajda Pekkan yeni albümünde yer alan, söz ve müziğini Tarkan'ın yazdığı ''Yakar Geçerim' şarkısını seslendirdi.Daha sonra Vitrin,Cool Kadın,Flu Gibi sırasıyla seslendirdikten sonra kıyafetini değiştirmek için kulise giderken vokalistleri sevilen şarkılarını seslendirdi.
Süperstar Ajda Pekkan Harbiye'de  sahne aldı
Kısa bir süre sonra sahneye beyazlar içinde püsküllü eteği ile çıkan Pekkan 70-80 yıllara ait albümünün parçalarını seslendirdi. Sahneden seyirciye övgüler yağdırırken "Acayipsiniz.Çok güzel dinliyorsunuz..Gurur verdiniz.iyi ki geldiniz tekrar hoş geldiniz" diyerek yeni albümünde ki sözleri Sinan Akçıl'a ait olan "Farkın Bu" ve sözleri Nazan Öncel'e ait "Asla" parçasını seslendirdi.

Seyirciyle yeni albümünün heyecanın paylaşan Ajda Pekkan hareketli parçalarıyla bir anda açık havayı ayağa kaldırdı.Sevilen parçaları "O benim Dünyam","Uykusuz Her gece","Yaz Yaz" parçalarıyla seyirciye iyice havaya soktu. Yeni albümünden "bense hiç korkmadım" parçasını seslendiren sonra gecenin sürprizi olan Ozan Doğulu'ya birlikte dj kabinine geçerek
seyircilerin yoğun alkışları eşliğinde Yalan Dünya,Sen mutlu Ol,Petrol şarkılarını remixleri tüm açıkhavayı ayağa kaldırdı.Kısa bir süre kulise gidip üçünçü kıyafetini giyip gelen Ajda Pekkan dansçıları kutlarken erkek dansçının elini öpüp başına koyması gülüşmelere sebeb oldu. Tüm hızıyla konserine devam eden Ajda Pekkan "Yeniden başlasın" parçası v peş peşe söylediği "Oyalama Beni","Resim" şarkılarıyla eğlence tavan yaptı. Yeni albümün çıkışı parçası " Yakar Geçerim"i seslendiren Ajda Pekkan binlerce kişinin şarkı hep birlikte söylesiyle bir hayli mutlu olurken seyircilerin bir daha bir daha tezahüratlarını kıramayıp tekrar "Yakar Geçerim" parçasını seslendirirken konseri "Bambaşka biri" parçasıyla kapattı.

Dostları Ajda'yı yalnız bırakmadı

Dakikalarca ayakta alkışlanan Süperstar'ı izleyenler arasında Semiramis Pekkan, Buse Terim,Ömür Gedik, Esin Maraşlıoğlu gibi ünlü isimlerde vardı.Küçük Sırlar dizisinin yakışıklı oyuncusu Burak Özçivit sevgilisi Başak Özer de Ajda’nın romantik şarkılarıyla kendinden geçtiler.

Magazinci.com