Ali Taran ile Ayşe Özyılmazel evleniyor

Ünlü reklamcı Ali Taran ile güzel şarkıcı ve köşe yazarı Ayşe Özyılmazel'in evleneceği öğrenildi.

21 yıllık eşi Selma Hanım'dan geçtiğimiz ay boşanan ve geçtiğimiz günlerde Bodrum'da tek başına görüntülenen ünlü reklamcı Ali Taran, mikrofonlara hayatında kimsenin olmadığını söylese de, ünlü reklamcının, muhtemelen Cuma günü, güzel şarkıcı ve köşe yazarı Ayşe Özyılmazel'le Bodrum'da evleneceği öğrenildi. Çok güvenilir kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Bodrum Belediyesi'nde gizli yürütülen nikah işlemlerinin tamamlandığı ve iki ünlünün önümüzdeki günlerde Bodrum'da nikah masasına oturacakları kaydedildi.

Geçtiğimiz aylarda, 21 yıllık eşi Selma Hamın'dan ayrılan ünlü reklamcı Ali Taran'ın ismi son günlerde ünlü güzel Hülya Avşar'la aşk dedikodularına karışmıştı.

Adı Hülya Avşar'la anıldığı şu günlerde, Ali Taran'ın iki gün sonra Ayşe Özyılmazel'le evlenecek olması, bakalım magazin dünyasında nasıl bir etki yaratacak?

Bazı Ünlülerden Konuya Dair Twitler:

Erol Köse
Yılın bombası Ayşe Özyılmazel ünlü reklamcı Ali Taran’la bu hafasonu evleniyor! Aşk kazandı bumudur budur! Aşk laftan anlamaz tebrikler.

rahsangulsan
bu artik Taran’in kisisel sorumlulugu ve vebali. Ve haklisin. Ama ikisi asiksa insanlara bisey soylemek dusmez galiba?

ezgibasaran
Ali Taran Hulya Avsar’la evlenecek sanirken ben, davalısı Ayse Ozyilmazel’mis müstakbel gelin..

Gülben GeErgen
Cooooook mutlu ol @ayseozyilmazel :) @oyagermen :)

biriciksuden
Size ne elalemin evliliginden diyorum

cengizsemercio
ayse’yle ali’nin evliligini yarina yazdim aslinda ama bu cagda haber saklamak zor, o yuzden internetten duyurduk..

Fulden Uras
Mutlu olsunlar ama eski karisi o kanserli haliyle bu aciyi nasil kaldirir yahuuu tek dusundugum bu olmadi ali taran zamani degildi cok yazik

pınar dilseker
Ali Taran sağ gösterip sol vurdu harbiden.

ecevahapoglu
Ayse evleniyormus; cebine msj attim; surpriz oldu:) Peki iki kisinin evlilik kararina neden bu kadar cok kisi gelin guvey oluyor?