Gülşen: Beste yapmak Allah'ın lütfu

Yeni Biri' adlı yeni albümüyle beğeni toplayan Gülşen, beste yapmayı Ozan Çolakoğlu'ndan öğrendiği iddialarına yanıt verdi: Öyle kolay olsa herkese iki dakikada öğretirim

Yeni albümü 'Yeni Biri'ni, 1 liradan satışa sunarak korsancılığın önüne geçmeyi hedefleyen Gülşen, hakkında çıkan "Beste yapmayı Ozan Çolakoğlu'ndan öğrendi" iddialarına, Süper FM'den yanıt verdi: "Bu iş öyle kolaysa ben de herkese bir iki dakikada öğreteyim bari!"

MÜZİK VAROLUŞ NEDENİM


'Duygu'yla Dört Dörtlük' programına konuk olan Gülşen, şunları söyledi: "Beste yapmak, söz yazmak, doğuştan Allah'ın verdiği bir armağandır. Benim varoluş nedenim de müziğimle insanların hayatlarına girmek." Gülşen; Hadise'ye verdiği 'Superman' şarkısıyla ilgili de şöyle konuştu:

ŞİZOFRENİKBİR DURUM


"Hadise 'Şarkı beni anlatıyor' dediğinde aslında yanlış anlaşılıyor. Oysa ben insanların özel hayatlarıyla ilgilenmiyorum. Beni bağlayan, benden şarkı istediğinde, ondan aldığım enerjidir. Ben onun içine giriyorum. Yani Hadise'nin sözleri, gözleri ve duruşu oluyorum. Kılık değiştiriyorum devamlı. Şizofrenik bir durum..."