Serdar'dan bu kez de Mıchael Jackson şarkısı!

Seslendirdiği Pink Floyd şarkısıyla çok eleştirilen Serdar Ortaç konserinde bu kez de Michael Jackson'ın 'Thriller'ını da söyledi.

'Açıkhava' da Yıldızlar Geçidi' konserleri kapsamında önceki gece ünlü şarkıcı Serdar Ortaç sahne aldı. Yaklaşık 4 bin kişiye müzik ziyefeti çeken Ortaç; konserinde bugüne kadar başkalarına verdiği şarkıları arasından Top 5'ini açıkladı.

İNGİLİZCE SÖYLEDİ

Ünlü şarkıcı; beşinci sıraya Muazzez Abacı'ya verdiği 'Umrumda Değil'i, dördüncü sıraya Fulden Uras'ın seslendirdiği 'Kaç Kere Sever İnsan'ı, üçe Bengü'nün söylediği 'Korkma Kalbim'i, ikinci sıraya Demet Akalın'ın çıkış parçası 'Bittim'i yerleştirdi. Ortaç ilk sıraya ise "Yazdığım en büyülü şarkı" diye tanımladığı Ajda Pekkan'ın yorumladığı 'Resim'i koydu. Ünlü şarkıcı; listesini açıkladıktan sonra bu şarkıları da seslendirdi. Yaklaşık üç saat sahnede kalan Ortaç; gecenin finalinde ise çok eleştiri aldığı Pink Floyd'un 'Another Brick In The Wall' adlı şarkısını yine söyledikten sonra Michael Jackson'ın 'Thriller'ın da bir bölüm okudu.

RENKLİ GÖZLÜLERE ÂŞIK OLMAYACAĞIM

Ortaç konserinde artık renkli gözlü kadınlara âşık olmama kararı aldığını da söyledi: "Annem bile artık 'Oğlum esmer, Türk kızlarını seç' diyor."