Rosie güzelliği ile herkesi büyüledi

Transformers 3 Galası'nda Rosie Huntington-Whiteley Nefes Kesti.

Dün gece Transformers 3’un Avrupa Galası Berlin’de yapıldı ve filmin yeni yıldızı Rosie Huntington-Whiteley klasik Hollywood cazibesine sahip göz kamaştırıcı elbisesiyle muhteşem görünüyordu.

Aktris, sırtı açık payetli ve yere kadar uzanan bir elbise gitmiş, saçlarını dalgalı bir şekilde yana almış ve şık elmas küpeler takmıştı.

Aktrise kırmızı halıda, yönetmen Michael Bay ve rol arkadaşları Shia Lebouf, John Malkovich, Patrick Dempsey, Josh Duhamel ve Tyrese Gibson da eşlik etti.

Eski Victoria’s Secret modeli, bu film için seçmelere geldiğinde işi tamamen berbat ettiğini düşünmüş:“Çok şuursuz bir şekilde gittim ve ilk seçmemdi. Ne yaptığımı bilmeden gittim. Çıktığımda kendimi çok güvensiz hissediyordum.”

Huntington-Whiteley işi, Wonderland dergisine yönetmen Michael Bay’i Hitler’e benzetmesinden dolayı kovulan Megan Fox’tan sonra aldı.
Megan Fox şöyle demişti:“Setlerinde tıpkı Hitler gibi olmak istiyor ve oluyor da. Onunla çalışmak bir kabus.” Michael Bay daha sonra yapımcı Steven Spielber’ın bu yorumlardan dolayı Fox’ın kovulmasını istediğini söylemişti.

Megan Fox film ekibi tarafından da sevilmiyordu, içlerinden bir grup yönetmen Michael Bay’in web sitesine açık bir mektup postalamış ve Fox’un ‘bir taş kadar aptal’ olduğunu yazmışlardı. Ayrıca şunları da söylemişlerdi:Kendisi görüp görebileceğiniz en kaba insan. Biz onun iyi görünmesi için uğraşıyoruz ama o hiç kimsenin çabalarını takdir etmiyor. Bütün set ekibi 'Bayan Prensese' merhaba demeyi bıraktı çünkü kendisi hiç karşılık verme zahmetine katlanmıyor.”