Nurgül Yeşilçay dizi başlamadan 715 bin lira aldı

'Sensiz Olmaz' adlı diziyle ekrana gelecek Nurgül Yeşilçay, 13 bölümlük ücreti 715 bin lirayı peşin aldı. Bölüm başı 55 bin liraya anlaşan oyuncu, aldığı ücretle rakiplerini de geride bıraktı.

Yenİ yayın döneminde Show TV’de ‘Sensiz Olmaz’ adlı bir diziyle ekrana gelecek Nurgül Yeşilçay, Gold Film’le 13 bölümlük anlaşma imzaladı. Bölüm başına 55 bin lira alacağı öğrenilen Yeşilçay, dizi başlamadan 715 bin lirasını da peşin aldı. Yeşilçay, böylece 35 bin lira alan Beren Saat, 30 bin lira alan Tuba Büyüküstün ve Özgü Namal gibi rakiplerini de geride bıraktı.

Gold Film’in yapımcılığını üstlendiği dizinin başrollerini daha önce ‘Aşk ve Ceza’da rol alan Nurgül Yeşilçay ile Murat Han paylaşacak. Yeşilçay dizide eşinden boşanmış acılı bir anne rolünü canlandıracak. Dizide çocuğu kansere yakalanan Yeşilçay, eski eşiyle yeni bir hayat mücadelesine giriyor. Dizinin senaryosunun altında ise Şebnem Aksoy ile Melis Civelek imzası bulunuyor. Oyuncu geçen sene rol aldığı ‘Çınar Ağacı’ adlı uzun metrajlı filmde de eşinden boşanmış genç bir kadını canlandırmıştı.