Emel Sayın: Sırılsıklam olsam da size seksi görünsem!

Önceki gece yağmur altında konser veren Emel Sayın, yağmurun hiç dinmemesini diledi: Kostümüm şöyle sırılsıklam olsa da sizlere daha seksi görünebilsem!

Yeni Rakı ikinci kez düzenlediği Bi' Büyük Fest ile İstanbullular'a Kuruçeşme Arena'da unutulmaz bir açıkhava gazinosu deneyimi yaşattı. Türkiye'nin en büyük açık hava gazinosunun kurulduğu gecede; Emel Sayın, Şevval Sam ve Gripin sahne aldı. Konsere; aralarında Zeki Alasya, Oya Aydoğan, Burcu Güneş ve Nazan Şoray'ın da yer aldığı tanınmış isimler katıldı. Yağmura rağmen sahneye çıkan Emel Sayın dinleyenlere müzik ziyafeti sundu. Sayın konuklara, "Yağmurun yağacağını biliyorduk fakat erken geldi. Şimdi sizler dua edersiniz yağmur kesilsin diye, oysa ki ben aksine daha çok yağmasını istiyorum. Çünkü üzerime giydiğim kostüm şöyle sırılsıklam olsa da; sizlere daha seksi görünsem diyorum'' diyerek hayranlarını güldürdü. Sayın gecede rock'a da göz kırptı. Sanatçı Gripin'in 'Yağmur' şarkısını, grupla birlikte söyledi.

KULİSE TAM 177 BUKET ÇİÇEK GELDİ, SİZ BİR TANE VERMİYORSUNUZ!

Emel Sayın odasına çiçek gönderen hayranlarına övgüler yağdırarak, ''Bugün konserime tam 177 buket çiçek gönderen hayranlarıma tek tek teşekkür ediyorum. Sizler ise burada bana bir tane çiçek getirmiyorsunuz'' dedi. Eski arkadaşı Zeki Alasya'yı seyirciler arasında görünce çok mutlu olduğunu söyleyen Sayın, "Zeki seni gördüm, aklıma eski günlerimiz geldi. Birlikte oynadığımız 'Mavi Boncuk' filmini hiç unutamıyorum. Hâlâ da filmi ara ara izliyorum ve çok beğeniyorum'' diye konuştu.