Lady Gaga yazar oldu kalemiyle 'Gaga'lıyor

İkoncandan, restorancıdan yazar olursa neden Lady Gaga'dan olmasın? Gaga her yerde karşımıza çıkmaya devam ediyor

Birkaç ay önce ünlü popçunu V dergisinde köşe yazarlığına soyunacağını haber vermiştik. İşte o gün geldi çattı ve Lady Gaga ilk yazısını yazdı. O da yazar oldu!

Yazı, moda, sanat ve pop kültürün birbirlerinden nasıl etkilendiğine değinmiş Gaga. Kendisini bu konuda uzman olarak görüyor çılgın popçu. Modaya tutkusu olan insanların, bu konuda kendilerini geliştirmek için hiç bir araştırmadan çekinmediklerini belirtmiş.

Gaga her zamanki gibi iddialı.Diyor ki "Bir elbisenin dikişine bakıp, tasarımcısını, tasarımcının hangi ressamdan ilham aldığını, daha önce nerede kullanıldığını söyleyebilirim"

Kendi tarzını ve müziğini de birer moda koleksiyonu hazırlar gibi ortaya çıkarıyormuş. En çok ilham aldıkları arasında David Bowie varmış. Seksiliğini Cindy Crawford’dan, komikliğini Kurbağa Kermit’ten aldığını söylüyor kızımız. Born This Way videosu için de ünlü ressamlar Francis Bacon ve
Salvador Dali’den etkilenmiş.

Moda yazısı okuyacağım derken bir Lady Gaga manifestosu okuyorsunuz ama yine de keyifli bir yazı olmuş. Her satırda mutlaka gördüğünüz kelime "Ben". Ama Gaga bu, olacak o kadar egosu.

Çapamag