Megan Fox nikâh tazeleyecek

Sinema dünyasının güzel oyuncusu Megan Fox, evliliğinin birinci yıl dönümünde eşi Brian Austin Green'le nikâh tazelemek istiyor

TÖREN HAVVAII'DE OLACAK

Geçtiğmiz yıl basının katılmadığı sade bir törenle dünya evine giren güzel oyuncu Megan Fox, eşi Brian Austin Green'le nikâh tazelemeyi planlıyor... Heidi Klum ve Jennifer Lopez gibi Fox da 24 Haziran'da evlilik yıldönümünde eşiyle yeniden evlenecek. 37 yaşındaki Green'le Havvaii'de kumsalda evlenen 25 yaşındaki Fox, yine aynı yerde bir tören düzenlemeyi planlıyor.

MEGAN EŞİ İÇİN YAPIYOR


Törene kimin katılacağı konusunda kararsız olan Fox, düğününde olduğu gibi beyaz bir elbise giymeyi planlıyor. Özellikle eşinin nikâh tazelemeyi çok istediğini söyleyen güzel oyuncu, "Brian'la evlenene kadar nikâh tazelemeyi düşünmüyordum bile. Ama o çok duygusal ve hassas bir insan. Ben de bu yüzden onu kırmayarak bu isteğini yerine getireceğim" diye konuştu.

ÇIPLAK AYAKLA EVLENDİ

Hawaii’de kumsalda düzenlenen törene sadece Brian Austin Green’in oğlu katılmıştı. Törene çıplak ayakla katılan Megan Fox, hep bu şekilde evlenmek istediğini söylemişti.