51'lik aktöre 16'lık gelin

Aşk yaş dinlemez derler ama Yeşil Yol filminin oyuncularından Doug Anthony Hutchison'ın evliliği bu konuda aşırıya kaçtı

51 yaşındaki aktör Amerikalı country şarkıcısı Courtney Alexis Stodden ile evlendi.

Bu ilişkide ilginç olan ise gelinin sadece 16 yaşında olmasıydı.

Çiftin geçen ay Las Vegas’da evlendiği öğrenilen çift, fotoğraflarını yayınladı. Yaşlı damat genç gelin ile evliliğinden oldukça memnun gözüküyordu.

20 mayıs’da Las vegas’da evlendikleri ortaya çıkan çift gelen tepkilere rağmen evliliklerini sürdürmekte kararlı gözüküyorlar.

Çift yaptığı açıklamada aralarındaki yaş farkının büyük olduğunun ve bunun tartışma yaratacağının farkında olduklarını fakat birbirlerini çok sevdiklerini ve gerçek aşkın yaş dinlemeyeceği mesajı vermek istediklerini söylediler.

Her ne kadar Las Vegas’da evlenme yaşı 18 olsa da aile izin verirse bu sınır 16’ya inebiliyor.

Güzellik yarışmaları ve country müzik ile adını duyuran genç kızın annesi şöhret düşkünü olarak biliniyor.

Kızının çok dindar olduğunu ve hiçbir estetik operasyon geçirmediğini söyleyen anne Krista Stodden bu evliliğe destek verdiğini söylüyor.

Genç kızın henüz 12 yaşında iken annesi tarafından mankenlik ajansına girmesi teşvik edildiği biliniyor. 15 yaşındaki girdiği Donald Trump Kainat Güzeli yarışmasında Okyanus Kıyısı unvanı kazanan genç kızın durumu uzun süre medyayı meşgul edecek gizi gözüküyor.

Aktör Doug Hutchison’u ‘The Green Mile’ (Yeşil Yol), ‘The X Files’ projelerinde canlandırdığı farklı karakterlerle ve dünyaca ünlü dizi ‘Lost’ta Dharma Initiative çalışanı Horace Goddspeed gibi rolleriyle tanınıyor.


Acunn.com