'Bulunduğum yer için yaratılmışım'

Popüler Türk Müziği yorumcusu Ahmet Özhan, çocukluğunda meşhur olacağını emin olarak hissettiğini belirterek, "Ben bulunduğum yer için yaratılmışım" dedi.

CNN Türk ekranlarında yayınlanan Saba Tümer ile Bu Gece programının dünkü bölümüne konuk olan usta yorumcu Ahmet Özhan, yakışıklılığı ve şıklığıyla dikkat çekti.

Geçen günlerde Küçükçekmece'de öğrencilerle bir toplantısı olduğunu ifade eden Özhan, "Orada ne olmak isterdiniz? diye sordular. Cumhurbaşkanı dedim. Küçükken bir ara düşünmüştüm, cumhurbaşkanlığı hoş görünmüştü gözüme. Sonra prosedüre baktım nasıl olunuyor diye, uğraşamam o kadar dedim" şeklinde konuştu.

"Tabi çocukluk şakası bu" diyen Özhan, "Ben bulunduğum yer için yaratılmışım. Hepimiz öyle, biz bunun için varız. Bu var oluşu bize sevdirmişler, bizde bunu icra ediyoruz" dedi.

Meşhur olmaktan, sevilmekten, a bak denilmekten başka bir hayalim olmadığını belirten Özhan, "Hep bunu düşünüyordum ve bunun olcağını da emin olarak hissediyordum çocukluğumdan itibaren. Netice itibariyle oldu" diye konuştu.

BEYAZ GAZETE