Bir günlük kocası Özge'yi boğmaya çalışmış!

Özge Ulusoy'a hakaret ve tehdit ettiği öne sürülen yapımcı Ferruh Taşdemir'in yargılanmasına devam edildi

Eski eşi oyuncu ve manken Özge Ulusoy'a hakaret ve tehdit ettiği öne sürülen yapımcı Ferruh Taşdemir'in yargılanmasına devam edildi. İstanbul 4. Sulh Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya, mağdur Özge Ulusoy ve tutuksuz sanık Ferruh Taşdemir ile tarafların avukatları katıldı.

BOŞANDIKTAN SONRA AYNI EVDE YAŞADIK


Duruşmada ifade veren Ferruh Taşdemir, 4 Haziran 2010'da evlendikleri Özge Ulusoy'un 1 gün sonra evliliğin yanlış olduğunu ve boşanmak istediğini söylediğini anlattı. Sanık Taşdemir, ''Boşandıktan 2-3 gün sonra tekrar birlikte olmaya başladık. 3 ay boyunca aynı evde yaşadık. Zaman zaman aramızda tartışmalar yaşandı. Daha sonra tekrar ayrıldık. Ben zaman zaman barışmak için telefon ettim. Kendisine mesaj attığım doğrudur fakat kendisinin beni tahrik etmesi sonucu öyle mesajlar attım. Ayrıca mesajlarımda kasıt ve kendisine zarar vermeyi amaçlayan bir niyet yoktur'' dedi.

YÜZÜNE YASTIKLA BASTIRIYORDU


Duruşmada tanık olarak dinlenen Hazar Büyüka da ''Biz Ferruh'un evinde bulunuyorduk. Ferruh ile Özge yatak odasındaydı. Özge'nin bağırışlarını duyduk. Odaya girdiğimizde, Ferruh üstüne çıktığı Özge'nin yastıkla yüzüne bastırıyordu. Ferruh, Özge'ye 'Senin kariyerini bitireceğim. Hiçbir yerde çalışamayacaksın' diyerek sinkaflı küfürler ediyordu'' ifadelerini kullandı. Diğer tanık Can Nadir ise olay günü Ferruh Taşdemir'in evinde bulunduklarını belirterek, şöyle devam etti:

''Biz odaya girdiğimizde, Ferruh Özge'yi yastıkla tartaklıyordu. 'Hayatımı mahvettin, seni İstanbul'da yaşatmayacağım' diyordu. Sinkaflı küfürler ediyordu. Özge ağlayarak 'kurtarın beni, evime gideyim' diyordu. Biz onları orada ayırdık. Özge'yi salona getirdik. Yine salonda da bu olaylar yaklaşık 3-4 saat boyunca sürdü. Birbirlerine karşılıklı küfürler ediyorlardı. Özge devamlı gitmek istediğini söylüyordu. Ferruh ise 'gidemezsin' diyordu.''

DURUŞMA ERTELENDİ


Özge Ulusoy da söz alarak, şikayetinin hâlâ devam ettiğini ve Ferruh Taşdemir ile boşanma sonrasında sadece 3 hafta görüştüğünü ve aynı evde yaşamadıklarını belirtti. Duruşma, eksikliklerin giderilmesi için ertelendi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, Taşdemir'in ''hakaret'' ve ''tehdit'' suçlarından 9 aydan 4 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılması isteniyor.


Bir günlük kocası Özge'yi boğmaya çalışmış!



Kaynak: AA

Bu haber AA API servisleriyle otomatik olarak yayınlanmıştır. Bu habere herhangi bir editöryal müdahale yapılmamıştır.