Marie Claire Maison 14'üncü yaşını kutladı

Marie Claire Maison'un 14. yaş gününü “En üstün tasarım: İnsan” sergisiyle kutladı

Marie Claire Maison’un 14. yaş günü çerçevesinde düzenlenen gece, Ela Cindoruk, Nil Deniz, Gürsan Ergil, Serkan Gürkan, Cem Kocacıklıoğlu, Atilla Kuzu, Faruk Malhan, Tanju Özelgin, Aziz Sarıyer, Dilruba Sarıyer, Nevzat Sayın, Kunter Şekercioğlu, Mustafa Toner, Çağlayan Tuğal ve Özlem Yalım’ın “En Üstün Tasarım: İnsan” temasından ilham alarak çektikleri fotoğrafların yer aldığı sergi ile taçlandı. Bu özel geceye Celal-Şebnem Çapa, Ayça Dinçkök, Cem Mansur, Dilruba Sarıyer, Derin Sarıyer, Tamer Yılmaz, Koray Erkaya, Orhan Alkaya, İdil-Timuçin Unan, Sibel Baykam, Fatoş Yalın Arkun, Şerif Kaynar ve Melike Sabuncu gibi kültür, tasarım ve sanat dünyasından pek çok kişi katıldı.

İnsan odaklı fotoğraflara yer veren serginin teması, yooistanbul showsuite’in tasarım felsefesiyle birleşerek unutulmaz bir atmosfer yarattı. Sadece doğal malzemelerin kullanıldığı, koltuktan küvete, armatürden aynaya her köşesinde bir Starck dokunuşunun hissedildiği “yooistanbul” projesine ait showsuite’de görkemli tasarımın izleri ve farklı yaşam alanlarından kesitler göze çarptı.

Serginin ev sahipliğini üstlenen Say Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Yiğit, “En önemli tasarım: İnsan” konseptli bir sergiye ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek sergi konusu ile yooistanbul’un çıkış felsefesinin aynı temada buluştuğuna dikkat çekti. Özgürlükçü, eğlenceli ve özgün bir yaşam projesi olan yooistanbul’da tasarımların odağında “insan” yer alıyor. yooistanbul projesi kişiye özel dekorasyon seçenekleri sunarak, yooistanbul sakinlerini karar verme sürecine katıyor. Doğa, Klasik, Kültür ve Minimal başlıkları altında tasarlanan farklı stil paletleri ile ev sahipleri kendi evinin dekoratörü olabiliyor.