Gülşen'den iddialı açıklamalar!

'Yeni Biri'' adlı single'ıyla yaza damgasını vurmaya hazırlanan Gülşen, işin hem sahne kısmında hem de mutfak kısmında olmanın kendisini mutlu ettiğini söylüyor. Shoping Life dergisine konuşan Gülşen, "İkisini de ayırt etmiyorum. Her ikisini de ruhumda barındırabiliyor olmak büyük bir ayrıcalık. Allah'ın bana verdiği bir armağan" diyor...

Son single çalışmanız ’Yeni Biri’ raflarda yerini aldı. Neler hissediyorsunuz?

Şarkının sözlerini ve müziğini yazmaya başladığım andan bitimine kadar olan süreç çok eğlenceliydi. 'Yeni Biri' yayınlandığı ilk andan itibaren büyük bir ilgiyle karşılandı. Ve bu ilgi artarak devam ediyor. Bu durumda ne hissedebilirim ki. Tabii ki çok mutluyum.

’Önsöz’ albümünün ardından 'Yeni Biri' geldi. Sizi single formunda çalışmalarla dinlemeye devam edecek miyiz?

Evet 2008 deki 'Yapamazsan Yok' benim ilk single çalışmamdı. Bu tarz konsept projelerin ayrı bir rengi ve heyecanı olduğunu düşünüyorum. Dinleyicimle birbirimizi özlediğimiz zamanlarda single bu hasreti bir nebze de olsa azaltıyor.

Parçaların yerli yerine oturması için nasıl bir yol izliyorsunuz?

Müzik ve görsel kısmı bir bütün olarak düşünüyorum. Ekibim de aynı profesyonellikte. Yıllardır birlikte çalışıyoruz. Birbirimizi çok iyi tanıyan ve tamamlayan bir ekibiz.

Single’ı özellikle tercih etme sebebiniz, paylaşmak istediğiniz şarkıyı bir an önce dinleyenlerle buluşturmak mı, yoksa albüm satışlarının istenen noktada olmaması mı?

Müzik sektörü bazı sorunlar yaşıyor hepimiz biliyoruz. Ama Önsöz albümüne ilgi çok güzel ve özeldi. Bu single kısa süre sonra çıkacak olan albümümün habercisi niteliğinde bir çalışma.

Fabrikasyon şarkı üretmiyorum"* İşin mutfak kısmı mı yoksa sahne kısmı mı sizi daha çok heyecanlandırıyor?

İnanın birbirinden ayırt edemiyorum. Son nefesime kadar şarkı söyleme enerjim var. Mutfak kısmına da!! Her ikisini de ruhumda barındırabiliyor olmak büyük bir ayrıcalık. Daha doğrusu Allah’ın bana verdiği bir armağan. Büyük bir aşkla yapıyorum.

Hadise’nin albümünde yer alan 'Superman'in altında imzanızı gördük. Nasıl bir araya geldiniz Hadise'yle?


Onun yazdığım şarkılara olan beğenisi, benim de onun müzikal yeteneklerine olan beğenimle ortaya çıkmış olan bir enerji. 'Superman’i daha iyi kimse uçuramazdı.

Yaptığınız şarkı kişiye özel mi ortaya çıkıyor, yoksa hali hazırda yaptığınız şarkıları seslendirebilecek bir isim olduğunda mı bize ulaşıyor?


Ben fabrikasyon bir şekilde üretemiyorum. Mutlaka kişiye özel olmalı. Bunun için de şarkıyı yazdığım kişiyle diyaloğum ve bir bağımın olması gerekiyor.

90'lı yıllarda pijamalı klibinizle müzik dünyasına girdiniz. Pekçok albüme, projeye imza attınız. Bu markalaşma süreci nasıl yönetildi?

İlk günden bugüne kadar kariyerimdeki her adım, plan ve program dahilinde gerçekleşti. PR, menajerlik, imaj, albüm konsept ve her detay adım adım profesyonel bir ekiple yönetildi.

2011 yazı hareketli geçecek. Sizin beklentileriniz neler?

Bu yaz da hedefim müziğim aracılığıyla Türkiye’nin dört bir yanındaki dinleyicimle buluşmak. Maraton çoktan başladı bile...