Diane Kruger, Hadise'ye iltifatlar yağdırdı

Truva filminin Alman yıldızı Diane Kruger, Edition Otel'in açılışında sahne alan Hadise'ye hayran kaldı. Kruger, şarkıcıya övgüler yağdırdı

Butik otel konseptinin yaratıcısı Ian Schrager ile Marriott International oteller zincirinin birlikte yarattığı EDITION markasının Avrupa'daki ilk, dünyadaki ikinci oteli; önceki akşam İstanbul'da Azeri işadamı Mübariz Mansimov'un binasında açıldı.

YÜREKLERİ HOPLATTI

Açılışın onur konuğu 'Truva' filminin başrol karakterlerinden 'Helen'i canlandıran Alman oyuncu Diane Kruger'dı. Diane Kruger açılışa Amerikalı aktör sevgilisi Joshua Jackson ile birlikte geldi. Gecenin asıl yıldızı ise seksi şarkıcı Hadise'ydi. Hadise, yaptığı sahne şovu ile yürekleri hoplattı. Giydiği yeşil mini elbisesi ile bol bol frikik veren güzel sanatçı Diane Kruger'ı da kendine hayran etmeyi başardı. Kruger, Hadise'ye iltifatlar yağdırdı.

FRiKiKLERi UMURSAMADI


Hadise, süper mini eteğinin azizliğine uğramaktan kurtulamadı. Müziğe kendini kaptıran seksi şarkıcının, frikik verdiğinde kıyafetiyle iç çamaşırının uyumu da gözden kaçmadı.

YEŞiLLERE BÜRÜNDÜ

Seksi şarkıcı Hadise, bu özel davet için yeşil renkli bir kostüm tercih etti. Hadise, süper mini eteğiyle yaptığı dans şovuyla herkesi büyüledi.