Muhteşem üçlü pasta kesti

Çırağan Sarayı'nda düzenlenen '3. Uluslararası Avrupa Birliği Kalite Zirvesi Ödül Töreni'nde popçu Gülşen ve Petek Dinçöz, ortak doğum günlerini Hadise ile birlikte sahnede pasta keserek kutladılar.

Bu yıl 3'üncüsü düzenlenen 'Uluslararası Avrupa Birliği Kalite Zirvesi Ödül Töreni'nde, sanat, medya ve iş dünyasının önde gelen isimleri bir araya geldi. World Costumer Academy, tarafından Çırağan Sarayı'nda düzenlenen törende 63 dalda ödül verildi.

Törende atv'de yayınlanan 'Esra Erol'da Evlen Benimle' programının sunucusu Esra Erol da 'En İyi Reality Program' ödülünü aldı.

SUNUCU CAROLIN!

Sunuculuğunu 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisinin 'Carolin'i Wilma Elles'in üstlendiği gecede, Elles'e de 'En İyi Kadın Dizi Oyuncusu' ödülü verildi. Törenin en dikkat çeken görüntüsü ise 'En İyi Albüm' dalında ödül alan Gülşen ve 'En İyi Sabah Programı' dalında ödül alan Petek Dinçöz'ün, ortak doğum günlerini Hadise ile birlikte sahnede pasta keserek kutlamasıydı.

Üçlü, pastayı parmaklarını daldırarak yedi. Petek Dinçöz'ün şarkıcı Gülşen'e "Carolin'i seviyor musun?" sorusuna, ünlü popçu "Hastasıyım. Yaşasın kötülük!" yanıtı verdi. Gecede, 'En İyi Nota Bilen Ödülü' alan Bülent Ersoy'un yeni bir sevgilisi olduğunu fakat nazar değmemesi için açıklamayacağını söylemesi de dikkat çekti.