'Bu bana değil, beni sevenlere çok büyük haksızlık'

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Kral müzik ödülleriyle ilgili kızgınlığını dile getirerek, artık Kral tv'de kliplerinin yayınlanmasını istemediğini söyledi. Akalın, "Ben kendi cebimden kıyafete değil de klibime para yatırıyorsam, bir çok şarkımda o kadar dillerdeyse, bu bana değil beni sevenlere çok büyük haksızlık" dedi.

CNN Türk ekranlarında yayınlanan Saba Tümer ile Bu Gece programının dünkü bölümüne Demet Akalın konuk oldu. Akalın'ı eşi Önder bey de yalnız bırakmadı. Sohbet esnasında Akalın zaman zaman kendisini karşıdan izleyen eşine takıldı.

"Geçmişte benim için, aslında çoğun insan için aşk ızdırap çekmekti" diyen Akalın, "Daha sonra böyle bir huzur istiyorsun. Ben çünkü kavga etmeyi çok severim. Hırlayayım, gürleyeyim, kapansın telefonlar, iki gün ortadan yok olayım. Ama Önder benle muhatap olmuyor beni çözdüğü için" diye konuştu. 3. kişilerden ve kıskançlıktan kaynaklanan kavgalar olmadığını belirten Akalın, "Tuhafım ben biraz onu kendim de çözmüş değilim. Ama seviyorum kavgayı" şeklinde konuştu. Akalın zaman zaman eşine takılarak, "Ama Önder buradayken konuşamıyorum. Dışarı alabilir miyiz Önder beyi?" dedi.

Önder beyle olan en son nasıl barıştığını anlatan Akalın, "Özcan Deniz'in filmine gittim, çok etkilendim. Sonra mesaj attım Önder'e barıştık" diye konuştu.

Kral müzik ödülleriyle ilgili de açıklamalarda bulunan Akalın, bundan sonra Kral tv'de kliplerinin yayınlanmasını istemediğini çünkü çok kızgın olduğunu söyledi.

"BENİM İŞİM NAMUSUM"

Tümer'in, "Bütün ödülleri Tarkan götürdü" sözü üzerine Akalın, "Benim derdim Tarkan'la değil aslında. Onun başarısı zaten göz ardı edilemez. Biz de yurt dışına gittiğimizde onun şarkıları çalıyor ama orada herşey çirkin" dedi.

Akalın, "Ben kendi cebimden kıyafete değil de klibime para yatırıyorsam, bir çok şarkımda o kadar dillerdeyse, bu bana değil, beni sevenlere çok büyük haksızlık. Onun için gerçekten çok kızgınım benim işim namusum" şeklinde konuştu.

BEYAZ GAZETE