'Akıllıca bir şey sorsun, ben de ona anlatayım'

Kavak Yelleri'nin Efe'si Dağhan Külegeç, Saba Tümer'le Bu Gece programında seyircilerden gelen Kavak Yelleri dizisiyle ilgili sorulara sinirlenerek, "Ne bu? Bana biri akıllıca bir şey sorsun ben de ona anlatayım" dedi.

CNN Türk ekranlarında yayınlanan Saba Tümer'le Bu Gece programının dünkü bölümüne Dağhan Külegeç konuk oldu. Programda, Külegeç'in zaman zaman ilginç tavırları ve sinirlenmeleriyle dikkat çekti.

Kavak Yelleri dizisini kendi isteğiyle bıraktığını belirten Külegeç, "Sonra tekrar geri dön çağrısı yaptılar. Anlaşıldı,geri döndüm. Ama anlaşıldı deyince, para akla geliyor. Para en son konuştuğum şeydir işlerimde. Ben sürekli o Cemil'le kavga halindeyim o yüzden ayrıldım" dedi.
Bunun üzerine Tümer, "Ekip arkadaşlarından memnun muydun" diye sordu.

Külegeç, "Ekip arkadaşlarım diye genelleyemezsin. Benim Sarp'la ilişkim başkadır, Cemil'le ilişkim başkadır, Pelin'le ilişkim başkadır" yanıtını verdi.

Bu karşılık Tümer, "Bu kişlerle aran nasıldı?" diye sordu.

Külegeç de, "Özel ilişkilerimimi anlatacağım sana" dedi.

Seyircilerden gelen sorulara da sinirlenen Külegeç, "Hemen de onunla kavga ettin mi, bunla kavga ettin mi, diziden niye çıktın diye soruyorlar. Ne bu yani. Bana biri akıllıca bir şey sorsun, ben de ona anlatayım" diye konuştu.

Soru sormak isteyen Tümer'e Külegeç, zaman zaman ilginç tavırlar sergiledi. Külegeç Tümer'e "Ben sizi dinliyorum, dinleyin" dedi.

"CEM YILMAZ YAŞIYOR MU?

Tümer'in, "Geçen akşam Cem Yılmaz'a gittim, ne güzel dalga geçiyor evrenle, inanılmazdı" sözleri üzerine, Külegeç, "Cem Yılmaz yaşıyor mu?" dedi.

Tümer'in şaşkınlığı karşısında Külegeç, "Hala şov yapıyor mu" diye sordu.

Tümer de, "E tabi yapıyor" yanıtını verdi.

Külegeç, "Ben onun filmlerini daha çok seviyorum" diyerek güldü. Tümer şaşırarak, "Neye güldün şimdi" dedi.

Külegeç de, "Ben onu ilk Ankara'da leman kültür'de çıktığında izledim. İnanılmazdı annemde ondan iyi olmasın, o da iyidir" diye konuştu.

Külegeç, Tümer'in "Kendini yakışıklı buluyor musun" sorusuna da hiç düşünmeden "Evet" cevabını verdi.

BEYAZ GAZETE