'Yeni albümümle hiç bir programa katılmıyorum'

Saba Tümer ile Bu Gece programına sürpriz yapıp telefonla bağlanan Ünlü Sanatçı Sibel Can, "Bu yıl puantiye çok moda" söylemini sürdürerek, yeni albümüyle hiç bir programa katılmadığını belirtti.

CNN Türk ekranlarında yayınlanan Saba Tümer'le Bu Gece programının dünkü konukları, en şık kadını seçen "Bugün ne giysem?" programının, danışmanı Ünlü Koreograf Uğurkan Erez, moda deyince ilk akla gelen isimlerden olan, Nur Yerlitaş, Ivana Sert ve Hakan Akkaya'ydı.

Yarışma programını anlatan konuklar, Sibel Can'ın sürpriz telefonuyla şaşırıp sevindiler. Önce şarkı söyleyen Sibel Can'a, Yerlitaş, "Bu yıl puantiye çok moda Sibel" dedi.

Can'da, "Evet bu yıl puantiye çok moda" diye konuştu.

Bugün ne giysem programını çok beğendiğini belirten Sibel Can'a, Nur Yerlitaş, "Ama beni kimse aramadı" dedi. Can'da bunun üzerine, "Beni de kimse aramadı. O kadar puantiyeler giydik kimse beni aramadı. Kıskançlar ordusu var karşımızda. Biz güzeliz, kalbimiz güzel herşeyden önce" şeklinde konuştu.

İkili arasındaki puantiye dayanışması, Sibel Can'ın albümündeki resimlerde çok zayıf gözüktüğü, normalde o kadar kilo vermediğinin söylenmesiyle başlamıştı.

Uğurkan Erez ile Saba Tümer'in programımıza gel diye çekişirken, Sibel Can, yeni albümüyle hiç bir programa katılmadığını, öyle bir karar aldığını da söyledi.

BEYAZ GAZETE