Beyaz'dan Survivor Nihat'a mektup

Ünülü şovmen Beyaz yine kırdı geçirdi.

Beyaz, Acun Ilıcalı`nın yapımcılığını üstlendiği Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasıyla bir anda dikkatleri üzerine çeken ünlü türkücü Nihat Doğan'a mektup yazdı.

YİNE EKRANA KİLİTLEDİ
"Sen yokken buraların bir yanı eksik" diyrek Nihat Doğan'a seslenen Beyaz, "Bir yerlerimiz, eksik güdük kaldık" diyerek izleyenleri yine kırdı geçirdi.

Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk- show programı “Beyaz Show”a bu hafta; karakterli müziği ve çarpıcı sözleriyle kalabalıklardan ayrılan, tamamen kendine ait tarzıyla sıra dışı bir müzisyen, bir büyük usta; Bülent Ortaçgil, başarılı sanatçı Zuhal Olcay, ekranların başarılı isimlerinden Oylum Talu, genç oyuncu Hazal Kaya, bir sabun köpüğüne dünyaları sığdıran baloncuk sihirbazı Fan Yang'ın muhteşem performansı ile Bubble Show ve "Buzdan Şato" parçasıyla son dönemde ortalığı inleten, yakın geleceğin efsane grubu Model konuk oldu. Sohbeti, eğlencesi, esprisi ve canlı yayın sürprizleriyle Beyaz Show" class="haberdetaykategori">Beyaz Show yine milyonları ekrana kilitledi.

BEYAZ GAZETE

Baloncuk sihirbazı Fan Yang'ın muhtşem köpük gösterileri ise görülmeye değerdi. İşte o görüntüler;