'Tek eşli değilim karım da biliyor'

Ünlü futbol yorumcusu Erman Toroğlu, tek eşli olmadığını karısının da bunu bildiğini söyledi. Seda Sayan ise bu sözleri dangalaklık olarak nitelendirdi.

Show tv ekranlarında yayınlanan Seda Sayan'ın sunduğu Sabahın Sedası programında, İdil Çeliker magazin haberlerini yorumladı. Sıra Erman Toroğlu ile ilgili habere geldiğinde Toroğlu'nun çarpıcı açıklamaları tartışma konusu oldu.

Çeliker, geçen günlerde Mesut Yar'ın programına katılan Erman Toroğlu'nun, Yar'ın "hareminiz mi var" sorusuna karşılık, "Evliliyim ama çok eşli yaşıyorum. Eşimde bunu biliyor. Dolayısıyla aramız limonu" diye cevap veridğini söyledi.

Bu sözlere çok şaşıran Seda Sayan "Acaba Erman Toroğlu espiri mi yaptı" dedi.

"DANGALAKLIK MI BU?"

İdil Çeliker de bu sözlere "Çok ağır bir laf" yorumunu yaptı. "Limoni olmasına şükretmek lazım. Kırmızı biber sürelim ağzına. İnşallah espiri yapmıştır diye düşünüyorum" diyen Çeliker, Seda Sayan'a "Senin hayatında birisi olsa böyle bir açıklama yapsa ne hissedersin?" diye sordu.

Seda Sayan, "Bence beni katmasak , ben tuhaf bir kadınımda. Kötü bir örnek olabilirim bu konuda. Benim böyle konularda affım yok. Erman espiri yapmadıysa çok ayıp etmiş" diye cevap verdi.

"Dangalak çok argo gibi duran bir kelime. Dangalak'ın sözlükteki açıklaması yerli yersiz konuşan kişi demek" diyen Seda Sayan, "Acaba dangalaklık mı bu" dedi.

İlerleyen dakikalarda programa telefonla bağlanan Mesut Yar'a Seda Sayan, "Acaba hanginiz dangalaksınız orada, sen mi hoca mı?" diye sordu.

Bu soruya gülen Yar, "Erman hoca haber programıma katıldı. Konuların akışı spontal soruları sormayı da gerektiriyor. Bir laf çıkarttırmak da önemli ağzından. Erman hocanın farklı bir duruşu vardır, bir karizması vardır. Acaba kadınlarda beğenir mi diye düşünüp 'hocam çok eşli misin' diye sordum. Çokta dürüstlükle yanıt veriyor sorulara, lak diye yanıt veriyor. Bu soruma da lak diye yanıt verdi, bende lak diye kaldım. 'Çok eşliyim, yengenle aramız biraz limoni' dedi. Yayından sonra konuştuğumuzda 'tepkilerden çekinmedin mi' diye sorudum. 'Hayır Mesut' dedi. 'Ben zaten tek eşliyim, evime bağlıyım desem, insanların çoğu benim eşimle aramın limoni olduğumu biliyor ve dolayısıyla bunca yalancı varken ortalıkta ben yalan söylemek istemedim açıkçası' dedi" diye cevap verdi.

BEYAZ GAZETE