Saba Tümer sevgilileri şaşırırsa

Kaddafi'nin oğlu Said Al İslam Kaddafi ile üç yıl birliktelik yaşayan eski manken yeni oyuncu Ebru Şancı, dün gece CNN Türk ekranlarında yayınlanan Saba Tümer ile “Bu Gece” programına konuk oldu.

Saba Tümer, Ebru Şancı’nın sevgilisini 12 yıl önce birlikte olduğu futbolcu Yusuf Şimşek diye anons edince olanlar oldu. Ebru Şancı, Yusuf Şimşek ile 12 yıl önce beraber olduğunu açıklayınca, yaptığı hatayı anlayan Saba Tümer yine o meşhur kahkahalarını patlatmaya başladı.

Programda Lidya’nın diktatör lideri Muammer Kaddafi’nin oğlu Said Al İslam Kaddafi ile üç yıl birliktelik yaşayan eski manken Ebru Şancı, oyuncu olma inadı yüzünden ayrıldığı sevgilisini şu kelimelerle özetledi: “Said kibar, zeki, insaniyetli biri. Halk onu seviyordu. ” dedi.

BABASININ KİMLİĞİNİ SÖYLEMEDİ

Eski manken Ebru Şancı Said Al İslam Kaddafi ile tanışma hikayesini anlatarak “2004’te Londra’ya gittim. Orada yaşıyordum. Said Kaddafi ile 2008’de oranın ünlü gece kulüplerinin birinde tanıştık. Daha doğrusu gece beni görmüş, ortak arkadaşımız arayıp ertesi gün yemekte tanıştırdı bizi. Esprili, kibar ve entelektüel birisi. Kaddafi’nin oğlu olduğunu bilmiyordum. 3 ay boyunca bana söylemedi. Beni Libya’ya davet etti. Sarayda babası Kaddafi’nin de olduğu kahvaltı sofrasına oturunca gerçeği öğrendim.” diye konuştu.

LİBYA’DA YAŞAMAK İSTEMEDİM

Şancı, ayrılık nedenini ise şöyle anlattı; “Her şey iyi gidiyordu, ancak çok fazla birlikte zaman geçiremiyorduk. Ben oyuncu olmak istiyordum. Bunun için New York Üniversitesi’nde eğitim aldım. O karşıydı. Her şeyi bırakıp onunla Libya’ya gelmemi istiyor, ben de oraya gitmek istemiyordum, ayrıldık. Benim için tatlı bir anı olarak kaldı.”

SABA TÜMER SEVGİLİSİNİ KARIŞTIRDI

“Şimdiki sevgilim futbolcu. Onu hiç kimseye değişmem” diyen Ebru Şancı, Saba Tümer’in ısrarlarına rağmen sevgilisinin ismini açıkladı. Bunun üzerine Saba Tümer, program öncesi aldığı notlardan, Şancı’nın sevgilisi olarak eski Fenerbahçeli futbolcu Yusuf Şimşek’in ismini okudu. Saba Tümer’in hata yaptığını anlayan Ebru Şancı ise “Yusuf benim 12 yıl önceki eski sevgilim.” diye cevap verince stüdyo Saba Tümer’in o meşhur kahkahaları ile yankılanmaya başladı. Ebru Şimşek’ten yaptığı hata nedeni ile özür dileyen Saba Tümer, programına devam etti.