'Bir diziyle ben oyuncuyum diye çıkamazlar'

Adını Feriha Koydum dizisinin genç oyuncusu Ceyda Ateş, yeni nesil oyuncuların şöhreti yakalayınca bunu hazmedemediklerini ifade ederek, "Çok şımarık oluyorlar. "Bir diziyle ben oyuncuyum diye çıkamazlar.Çünkü değilsiniz, yapamıyorsunuz " dedi.

NTV ekranlarında yayınlanan Gülay Afşar'ın sunduğu Hafta Sonu programının bugünkü bölümüne, Adını Feriha Koydum dizisinin genç oyuncusu Ceyda Ateş konuk oldu. Ateş konuşmasında, oyunculara gönderme yaptı.

"Yeni nesil kadın oyuncular bir diziyle şöhreti yakalıyorlar ve bunu hazmedemiyorlar" diyen Ateş, "Çok şımarık oluyorlar ve ben bunları hazmedemiyorum. İnsanlar emek harcıyor tabi, benim oyunculuk konusunda her şeye saygım sonsuzdur. Ama şu değildir, ben bir diziyle şöhreti yakaladım ama ben oyuncuyum diye çıkamazlar. Ben 5 yaşından beri oyunculuk yapıyorum bende diyemem. Benim en büyük avantajım usta oyuncularla çalışmak oldu ve çok şey öğrendim. Ben iki senede tiyatro eğitimi aldım ama ben oyuncuyum diyemem" diye konuştu.

Yeni nesil bir çok oyunculara göre oyuncuyum diyebileceğini söyleyen Ateş, "Ama öğreneceğim çok şey var. Benim yeni nesil oyunculardan istediğim şey, bir diziyle ben oyuncuyum diye çıkmayın. Çünkü değilsiniz, yapamıyorsunuz. Ekranda evet bir şeyler sarfedebiliyorsunuz. Ekrana hiç oyunculukla alakası olmayan bir insanı koyun sağa çekin sola çekin elbet bir şeyler yapar ama bu oyunculuk değildir. O yüzden insanlar konuşurken daha dikkatli olmalı. Daha emek sarfetmeleri lazım ondan sonra oyuncuyum diye çıkmaları lazım" şeklinde konuştu.

Ateş, "Öyle bir piyasanın içindeyiz ki, bir diziyle çok şöhret olursunuz, adınız sürekli piyasada olur ama öyle bir noktaya gelirsiniz ki, kimse sizi hatırlamaz. Önemli olan bu basamakları bilerek çıkmaktır, yavaş yavaş çıkmaktır. O yüzden ben her zaman adım atarak gittim, hiç bir zaman ukalalık yapmadım, işimi en iyi şekilde yaptım" dedi.

BEYAZ GAZETE