Yeşim Salkım kesin kararlı

İkinci kez kız annesi olan Yeşim Salkım ile eşi Hakan Eratik, hayatlarına giren bebekleri Ada'nın mutluluğunu doyasıya yaşıyor

Başrollerini Bergüzar Korel ve Bülent İnal'ın paylaştığı 'Bitmeyen Şarkı' dizisinde 'Cihan' karakterini canlandıran Hakan Eratik, evde iş bölümü yaptıklarını açıkladı. Ada bebeğin sağlığının iyi olduğunu belirten Eratik şöyle konuştu: "Annesi besliyor ben gazını çıkartıp altını değiştiriyorum. Başta çok zorlandım ama öğrendim. Ada güzel ve uslu bir bebek. Uyku problemi bazen yaşatıyor. Ada'yı ilk kucağıma aldığımda dünyalar benim oldu. Herhalde mutluluk aşk böyle bir şey. Karına duyduğun aşk ve kızına duyduğun aşkın aynı titreşimden olduğunu düşünüyorum."

Bebeklerinin bakımıyla birebir ilgilenen çift dadı olayına da sıcak bakmıyor. Eratik, "Dadı tutmayacağız. Kızımızı dadıya emanet etmeyi hiç düşünmüyoruz. Kendimiz bakıyoruz" dedi. Eratik, kızı Nil doğduktan sonra 8 ay dışarı çıkmayınca, doktorların 'aşırı duyarlılık' tanısı koyduğu ünlü oyuncu Ragıp Savaş gibi aşırı depresyona girmediğini belirtti. Ancak kızına daha fazla vakit ayırabilmek için bazı iş tekliflerini geri çevirdiğini anlatan Eratik, "Bitmeyen Şarkı'nın çekimleri bu hafta bitiyor. Bir süre iş yapmayıp bebeğimle ilgileneceğim" diye konuştu.