Hülya Avşar'dan ilk Survivor Yorumu

1 Mayıs tarihleri arasında TED Spor Kulübü'nde yapılacak olan “Pepsi Hülya Cup” dün yapılan basın toplantısı ile başladı. Basın toplantısının ardından Hülya Avşar ve Behzat Gerçeker'in yaptığı gösteri maçında Avşar 'photoshop' iddialarına yaptığı bacak şovu ile yanıt verdi.

Hülya Avşar basında yer alan ve Zeynel Abidin’in objektifinden çekilen fotoğraflarda ağır bir photoshop kullanıldığı iddialarını yalanladı. Hülya Avşar, “Bugün de mi sabah 6’da Zeynel Abidin Ağgül’e gidip photoshop yapmasını istedim. Tenis kortundaki fotoğraflarımdan oldukça memnunum, olmayan bir şeyi uzatamazlar. Benim zaten bacaklarım o kadar uzundur. Topuklu giyip, alttan çekince öyle görünüyor ama var olan bir şey görünüyor. Olmayan bir şey değil. Geçici bir süre için Maria Sharapova’dan rica etmedik. Tabi ki photoshop vardı ama çok çok azdı” dedi.

Turnuvanın farklı bir sosyal sorumluluk sürecine doğru ilerlediğini belirten Hülya Avşar, “On senedir kimsenin gözüne sokmak istemediğimiz bir turnuva iken artık yavaş yavaş göze sokmak istiyoruz. Bu da Hülya Cup’ın gelirinin kuruşuna kadar çocuklara gittiğinin bilinmesi gerekiyor. 10 senedir neden bu turnuvanın yapıldığını kimse aslında bilmiyormuş. Bu senede 50’ye yakın sayıda çocuk için çalışıyoruz. Onlar için bir fon da kurduk. Kuralları da şunlar; 12 - 14 yaş arası devlet okulunda okuyup başarılı olacaklar, son bir sene de hiç bir dersten kalmamış olacaklar ve ailelerinin gelir durumu ise yeterli olmayacak. Bunlara uyan çocukları bu fona dahil edeceğiz. Seçilen çocuklara 1 sene boyunca hem okuluna hem tenisine burs verilecek. Amacımız iyi öğrencilerden, iyi tenisçiler çıkarmak. Bu destek de çocukların aynı zamanda okulda başarılı olmalarını sağlayacaktır. En büyük hedefimiz bir tenis okulu açmak” diye konuştu.

KIZIMIN PESTİLİNİN ÇIKMASI HOŞUMA GİDİYOR

6 yaşından beri spor yapan bir sanatçı olduğunu ifade eden Hülya Avşar, “Bunun ne kadar faydalı bir şey olduğunu gördüm. Kendi çocuğumda da görüyorum. Onun pestili çıkmış bir şekilde eve gelip uyuması hoşuma gidiyor, farklı şeyler düşünmeye fırsat bulamadığı için mutluyum. Spor insanı farklı şekilde eğitiyor” şeklinde konuştu.

HÜLYA CUP 3 İLDE

Bu sene Hulya Cup İstanbul’un dışında hem Antalya hem de İzmir’de de yapılacak. Avşar, “Ben oralara da gideceğim. Single da ve max’ta oynayacağım. Son iki aydır deli gibi antreman yapıyorum, turnuvada kendime şans veriyorum. Gece 10’lara kadar deli gibi çalışıyorum. Tabi ki şans ama insanın kendi turnuvasında kupa alması ayıp gibi geliyor. Ama el mahkum, ister istemez iddialıyım” dedi.


Son programında Keremcem’in ceketinin cebinden çıkardığı g – sting’ten program öncesi haberi olmadığını belirten Hülya Avşar, “Keremcem’in cebinden g-string çıkacağından haberim yoktu. Ama o bilerek yaptı, benimde çok hoşuma gitti. Bunu başkası yapsa neyse ama Keremcem’in yapması enteresandı” diye konuştu.

AVŞAR'DAN SURVIVOR YORUMU

Ekranlarda izlenme rekorları kıran Türkiye'nin en çok merak edilen Survivor için ise Avşar, "Eğlenceli bir yarışma. Adaya gitmek istiyorum ancak bir türlü vakit bulamıyorum. 1-2 planımı iptal edip adaya gitmeyi planlıyorum" şeklinde konuştu.

Avşar ayrıca adanın iki yıldızı Nihat Doğan ile Taner için de "Nihat bildiğimiz gibi, herzamanki şovlarını yapıyor. Taner ise enteresan biri olarak gözümüze çarptı. Taner'deki büyük bir potansiyel, onu yarışmada başka yerlere taşıyacaktır" dedi.

acunn.com