Angelina Jolie'nin çılgın kararı Pitt'i çileden çıkardı

Yardımsever yıldız, vakıf yetkililerine telefon açarak her şeyini açık artırma ile satacağını duyurunca Pitt çıldırdı...

Angelina Jolie, bir anlık kararla bütün eşya ve takılarını satılığa çıkarttı. Aktrisi son anda Brad Pitt önledi

Güzelliğiyle olduğu kadar yaptığı yardımlar ve 'geniş ailesiyle' de ünlenen Angelina Jolie, geçtiğimiz gün çıldırdı! Bir süredir sinir ilaçları kullanan hatta 'uyuşturucu bağımlısı' olduğu bile iddia edilen seksi yıldız, Brad Pitt'ten gizli bir karar verdi.

GELEN TELEFONLA ŞOKE


Çeşitli vakıfların yetkililerine telefonla ulaşan Angelina Jolie; bütün giysileri, mücevherleri, çocuklarının oyuncakları hatta evindeki mobilyaları bile açık artırma ile satacağını ilan etti. Durumdan habersiz filmin setinde olan Brad Pitt ise gelen bir telefonla şaşkına döndü. Yakışıklı oyuncuyu arayan bir vakfın yetkilisi, Brad Pitt'e Angelina Jolie'nin aldığı şok kararı iletti. Duyduklarıyla çılgına dönen ünlü aktör, soluğu hemen Angelina Jolie'nin yanında aldı.

UYUŞTURUCU İDDİASI VAR


Çiftin yakınlarına göre; Brangelina'nın arası güzel oyuncunun ani kararı yüzünden açıldı. Bu tartışmanın ardından Angelina Jolie, Tunus sınırındaki kamplara sığınan Libyalı mültecileri ziyarete gitti. Brad Pitt ise film çekimleri için ülkesinde kaldı. ABD basınına göre; Angelina Jolie'nin bir anda tüm mal varlığını satılığa çıkarma kararı almasında kullandığı ilaçların etkisi büyük.