Hülya Avşar, Beren ve Tuba'yı kızdıracak!

Hülya Avşar veliahtı olarak gösterilen Beren Saat'e resti çekti

Dört yıl aradan sonra rol aldığı 72. Koğuş filmiyle sinemaya dönüş yapan Hülya Avşar, yıllardır hep sanat filmlerinde, ağır kadın rollerinde oynatılmaktan şikayetçi.

Fatmagül'ün suçu ne? dizisinin yeni versiyonunda ekranları dolduran Beren Saat'in kendisinin veliahtı olarak gösterilmesine ise Avşar kızı tepki gösterdi. 'Benim veliahtım yok!'

72. Koğuş filmindeki tecavüz sahneleriyle konuşulan Avşar kızından yine çok tartışılacak sözler geldi... Vatan gazetesine röportaj veren Hülya Avşar bakın neler söyledi...

'Nedense ben hep daha ağırbaşlı filmlere konumlandırılıyorum. Yıllar öncesinde Mavi Mavi, Hülya, Aşıksın gibi İbrahim'le (Tatlıses) ya da Osman Seden'le çektiğimiz filmlerde daha keyif alarak oynuyordum. Çok fazla sanat filmi çekme heveslisi değilim' diyen Avşar, artık gülmek ve güldürmek istiyor. Hatta hedefi belli; Türkiye'nin Bette Midler'ı olmak!

Beren veliahtım değil benimle alakası yok

Veliahtınız olarak Beren Saat'i gösteriyorsunuz değil mi?

Hayır, öyle bir şey yok. Beren Saat'i yeni jenerasyonda beğeniyorum o kadar.

Neden, kendinize mi benzetiyorsunuz?

Hiç benzemiyor. Sadece oyunculuğunu, duruşunu beğeniyorum. Benimle alakası yok.

Peki kendinize benzettiğiniz bir isim var mı?

Yok.

Bir dönem güzel kadın denince tek akla gelen isimdiniz. Ama şimdi Beren Saat, Tuba Büyüküstün gibi isimler de var.

Çok geç kalındı bunun için.... Müjde Ar'dan sonraki jenerasyon olarak ben geliyorum. Açıkçası bence diğer isimlerden çok geç söz edilmeye başlandı. Daha erken yıllarda bu tür isimler ortaya çıkmalıydı diye düşünüyorum. Boş geçen bir dönem oldu. O yüzden daha da çoğalmalı; Beren, Tuba da yeterli değil.

Kabullenmek zor oluyor mu?

Hayat bu, çark böyle dönüyor. Ama, o kadar göreceli bir şey ki. Mesela, Nebahat Çehre ile Beren Saat arasında kıyas yapacak olsak; ben o kadar yaş farkına rağmen Nebahat Çehre derim. Ki tabiri caizse ben, kendi yüzümde kendi fiziğimde hâlâ kimsenin geldiğini düşünmüyorum. Bunun yaşla, gençlikle alakası yok. Bu, benim Beren'in yaşındaki halimden bugüne süregelen bir şey.

Kaynak : https://www.internethaber.com/avsar-kizi-beren-ve-tubayi-kizdiracak--332684h.htm#ixzz1Ftn8ZMh4