İvana Sert: 'Bir defalık ihanete gözlerimi kaparım'

Güzelliğiyle erkeklerin başını döndüren sosyetik ikoncan İvana Sert, çocuğunun babası Yurdal Sert'in bir defaya mahsus çapkınlık yapmasına göz yumacağını açıkladı

Bir süredir gözlerden uzak kalan vemoda alanında çalışmalarını sürdüren sosyetenin ünlü ismi İvana Sert, önceki gün özel bir televizyon programında canlı yayın konuğu oldu.Geçmişte evliliğine dair yaptığı açıklamaların arkasında durduğunu söyleyen Sert, işadamı eşi Yurdal Sert’in bir defaya mahsus olmak üzere çapkınlık yapmasına göz yumabileceğini yineledi.

Sert, konuyla ilğili sözlerini şöyle sürdürdü: “Aslında bunu sadece erkek için söylemiyorum. Kadınlar için de geçerli bu söylediklerim.

Ben kadını da erkeği de eşit görüyorum. Çok açık konuşuyorum. Bu yemekmönüsünü değiştirmek, hava değişimi gibi bir şey. Ama tabii ki sürekli değil. Asla böyle bir hak vermiyorumona ama sadece bir gece için bunu kabul edebilirim.” Aldatma ve ihanetle ilgili fikirlerini de ortaya koyan Sert, erkeğin yanı sıra kadının da bir başka erkeğe âşık olabileceğini, eşleri çok çalışan kadınların boşlukta kalabildiğini ve boşluğu doldurmak istediğini belirtti.