Beyazıt Öztürk'ün albümü 1.5 ay sonraya

Beyazıt Öztürk, 14 Şubat'ta çıkarmayı planladığı albümünü iş yoğunluğundan çıkaramadı. Beyaz, araya giren çalışmalar nedeniyle stüdyoya giremediğini, albümü 1.5 ay içinde çıkaracağını söyledi

Beyazıt Öztürk'ün uzun süre önce sevenlerine verdiği yeni albüm müjdesi, ünlü şovmenin iş yoğunluğu nedeniyle ileriki bir tarihe ertelendi.

ER YA DA GEÇ ÇIKACAK

Daha önce verdiği röportajlarında albümü 14 Şubat'ta piyasaya çıkarmayı planladığını söyleyen Öztürk, "Albümü 14 Şubat'ta çıkarmayı planlıyorduk. Ancak yoğunluğumdan dolayı stüdyoya giremedim. Bu yüzden de albümün çıkış tarihini erteledik. Sakın yanlış anlamalar olmasın. Kararımdan vazgeçmedim. Er ya da geç bu albüm çıkacak!" dedi. Geçtiğimiz yaz aylarından bu yana albüm üzerinde çalıştığını kaydeden ünlü şovmen, "Albüm için anlaşmalar, sözleşmeler yapıldı. Bu işler kapsamlı işler. Bu ayın ortasında stüdyoya girmeyi planlıyorum. Bir buçuk ay içinde de albümü çıkaracağız" diye konuştu.

ALBÜMÜN TÜM GELİRİ EĞİTİME

Albümün ismine henüz karar vermediğini söyleyen Beyaz, albümden elde edilecek tüm gelirin de eğitime gideceğini belirtti. Beyaz, albümün tarzının Candan Erçetin ve Hümeyra tarzına yakın olacağını söyledi.