Amerikalılar Sinem Kobal'ı keşfetti

Ünlü oyuncu Sinem Kobal o kadar dikkat çekti ki ..Sonunda olanlar oldu...

Amerika'da Sarah Jessica Parker, Jennifer Love Hewitt gibi ünlü dizi ve film starlarının sosyal medya danışmanlığını yapan şirket, Sinem Kobal ile Türkiye pazarına girdi.

Türkiye'nin dizileriyle adını Avrupa ve Ortadoğu'da duyurmaya başlaması üzerine büyüyen sektörde gelecek gören şirket, Kobal'a sosyal medya danışmanı olma teklifinde bulundu. Bunun üzerine Facebook ve Twitter hesabı olmayan, ancak rekor sayıdaki sahte hesaplarla başetmeye çalışan Kobal, Facebook'ta resmi fan sayfası açılmasına izin verdi.

ÜÇ GÜNDE REKOR


Fan toplama konusunda profesyonelleşen şirket 3 gün gibi kısa bir sürede internetteki çok sayıda Sinem Kobal hayranını resmi sayfada toplamayı başararak 120 bin takipçi sayısına ulaştı.

Standarttan farklı bir açılış sayfası olan oyuncu böylece iyi niyetli hayranlarının sahte hesap açanlar tarafından kullanılmasını ve dolandırılmasını önleyecek. Ücretsiz tasarım ve danışmanlık hizmeti veren şirket kazancını, Sinem Kobal'ın sayfası üzerinden sağlıyor. Kobal her ay iki hayranıyla sayfada hayran buluşmasına katılacak ve doğrudan iletişim kuracak.

ÖDÜL ALDI

Küçük Sırlar dizisinde 'Su' karakteriyle çocukların ve gençlerin en sevdiği oyuncular arasında yer alan Sinem Kobal, Galatasaray ve milli takımın yıldızı Arda Turan ile ilişkisini de mutlu biçimde devam ettiriyor.

Marmara Üniversitesi tarafından yılın "En Başarılı Genç Oyuncusu" seçilen ve ödülünü geçtiğimiz günlerde alan Sinem Kobal, oyunculukta öğrenmenin sonu olmadığı gerçeğinden yola çıkarak sürekli kendini geliştirmeye devam edeceğini, bunun için de profesyonellerle çalışmayı seçtiğini söylüyor.