Perihan Savaş: 'Ben İbo'nun kadını değilim'

Perihan Savaş ı isyan ettiren haber!..

Perihan Savaş: "Ben orada kızımın ve torunumun yanındaydım. Ben İbo'nun kadınlarından biri değilim. Benim böyle bir kategoride olmam söz konusu bile değil..."
İbrahim Tatlıses'in vurulması nın ardından hastane de kalmaya başlayan Perihan Savaş'ın rol aldığı "Sırat"ın çekimlerini aksatınca diziden ayrılmaya karar verdiği iddia edildi.

Çekimleri Bursa'da yapılan dizinin yapımcısıyla konuşan Savaş'ın oynadığı karakterin vurularak öldürüleceği söylendi. Ünlü oyuncu çıkan haber karşı sında suskunluğunu ilk kez bozdu. Perihan Savaş şöyle konuştu: "Benim zaten konuk oyuncu olarak dört bölümdü anlaşmam. Dördüncü bölümde ölüyordum. Öldüğüm sahneyi de çekeli üç hafta oldu. Kurşunla da ölmedim. Kadın dizinin başından beri şeker hastası. Şeker komasına girip ölüyor. Masa başında haber yapanlar senaryo yazsalar daha iyi diziler çekeriz."Eski hayat arkadaşı hastanede yaşam mücadelesi verirken "Tatlıses'in kadınları kavga etti" haberlerine de tepki gösteren Savaş sözlerini şöyle sürdürdü:

Kızımın babası

"Sonuçta İbrahim Bey çocuğumun babası. Ben orada kızımın ve torunumun yanındaydım. Ben İbo'nun kadınlarından biri değilim. Benim böyle bir kategoride olmam söz konusu bile değil. Ötekiler adına bir şey söyleyemem ama ben kendi yolumu çizmişim. Önemli olan İbrahim Bey'in sağlığı. Kavgalarını da sadece duydum, orada değildim. Hiç bunları konuşmadım. Bu tarz muhabbetlere girmem."