Kayahan içkiyi neden ve nasıl bıraktı?

Ünlü sanatçı Kayahan, nasıl kilo verdiğini ve içkiyi nasıl bıraktığını anlattı.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Güneri Civaoğlu'nun sunduğu Şeffaf Oda programına konuk olan ünlü sanatçı Kayahan, nasıl kilo verdiğini ve içkiyi nasıl bıraktığını anlattı.

Eskiden içki içtiğini ve içkiyi bırakalı üç sene olduğunu belirten Kayahan 14 kilo verdiğini söyledi.

"Bana ayrıca kimse bırak bu içkiyi falan demedi" diyen Kayan içkiyi nasıl bıraktığını şöyle anlattı:

"İlk bu düşünceyi veren küçük kızım Aslı Gönül. Kızım önümde duran rakıyı su zannetip aldı tiksindi. Ben birden şöyle düşündüm. Bende çocuktum demek ki, bu benim ağzıma, damağıma göre yapılmış bir şey değil. Ben sonradan bunu hükümet zoruyla mı içtim, bir şey oldu herhalde ki içtim, bunu içmemem lazımdı dedim. Düşündüm, hakikaten bu benim bebeklikteki ağız tadım buna hayır diyorsa, aslında benim vücdumda bunu istemiyor demektir. Zaten istek, arzu ya da lezzet bildiğim kadarıyla, insanın canı istediği şeyleri aslında metabolizmanın istek olarak verdiği emir diye söylerler. O arada biz bunu nasıl içiyorduk Allah aşkına diye düşünüp, yavaş yavaş içkiyi hayatımdan çıkardım."
 
Hiç bir doktorun kendisine içkiyi bırak demediğini ifade eden Kayahan, "Ya da sarhoş olup kimseyi de rahatsız etmiyordum ama artık içmiyorum" dedi.

Çocuğun çok önemli olduğuna işaret eden Kayahan, "Bir Aslı Gönül hanıma baktım, bir de içkiye baktım. Ben kızımın düğününde olmak istiyor muyum? İsterim. O zaman içki içmesem iyi olur dedim" şeklinde konuştu.

BEYAZ GAZETE