'Evrende bizden başka canlıların olduğuna inanıyorum'

Zamana meydan okuyan güzel sanatçı Ayşegül Aldinç, evrende tek insanların olmadığını, mutlaka başka birilerinin de olduğuna inandığını söyledi.

Kanaltürk ekranlarında yayınlanan Bilal Özcan'ın sunduğu Laf Aramızda programının bu haftaki bölümüne Ayşegül Aldinç konuk oldu.

Aldinç Özcan'ın, "Uzayda hayat olduğuna inanıyor musunuz" sorusuna karşılık, "Şuna inanıyorum, koskoca evren içinde bir tek biz yokuzdur. Mutlaka başka birileri de var" dedi.

Uçan daire hiç görmediğini belirten Aldinç, "Fakat görmek isterdim. Ben bilinmeyen herşeye merak duyarım, bilmek isterim, öğrenmek isterim. Okumaktan ziyade öğrenebileceğim şeylere hep ağırlık verdim hayatımda. Yani romanda oldu ama kurgudan çok bilim kurgu ya da öğreten şeyler okumayı tercih ettim hep" diye konuştu.

Özcan'ın "Uzaylıların bazı insanları kaçırdığı söyleniyor. Ya uzaylılar sizi kaçırsalardı sorusuna" Aldinç, "Bilemiyorum eğlenceli olabilirdi, korkunçta olabilirdi. O bir şans mı olurdu şanssızlık mı olurdu bilemiyorum ama tuhaf bir deneyim olabilirdi. Öyle birşey olsaydı ondan sonrası iflah olmazdı. Geliceksin diyeceksin ki, 'beni kaçırdılar'. 'Aaaaa deli' diyecekler. Ondan sonrası bitti artık, 'mümkünse kendini bir yere kapat' derler. Öyle bir durumda hakikaten ne yapılırdı kestiremiyorum ama anlatılmaması gereken birşey olduğundan eminim" diye cevap verdi.

Bilal Özcan'ın kayınvalidesi Necla Hanım'ın ise, "Sizi neden hep yalnız görüyoruz, evlenmemeye yeminli misiniz, yalnız yaşamak zor değil mi" sorusu üzerine Aldinç, "Ben evlendim yıllar önce. Mehmet Teoman ile 6 ay süren bir evliliğim oldu ondan sonra da bu evlilik defterini kapattım. Merak ettim neymiş diye, buymuş diye öğrendim. Çok enteresan bir evlilikti. O 6 ay süresince çok fazla şey gördüm, öğrendim. O da yetti işte bana. Böyle iyi" dedi.

BEYAZ GAZETE