Serdar'a inat şarkıyı cumartesi söyledi!

Ebru Gündeş sahne aldığı Kıbrıs Malpas Casino'da 2.5 saat sahnede kalarak hayranlarına doyumsuz birmüzik ziyafeti sundu

Ebru Gündeş, Serdar Ortaç’ın kendisine verdiği ‘Pazartesi’ isimli şarkının ismini ‘Cumartesi’ olarak değiştirmesiyle ilgili de ilginç bir açıklama yaptı. Söz konusu şarkı ile programına başlayan Gündeş, “Serdar, Beyaz Show’da bu şarkının ismini değiştirmek istediğim için bana kızdı. Fakat ben her cumartesi bu şarkıyla sahne açıyorum, ortalık yıkılıyor. Her pazartesi bu kadar seyirciyi nerede bulacaktım?” diyerek espri yaptı. Sanatçı, yeni albümrepertuvarı ve davul şov yapan ekibiyle seyircilerden büyük alkış aldı.

SAHNELERE DÖNECEK

Ebru Gündeş, İbrahimTatlıses’i soran misafirlerine “Hamdolsun çok iyi . Kendisi Türkiye’nin en büyük sesi, o yüzden Rabbim onu sevenlerine bağışladı. Allah’ın izniyle o da benim gibi en kısa zamanda sahnelere dönecek ve sizlerle birlikte olacak, bizim tek ilacımız burası zaten’’ diye konuştu.

"PAZARTESİ BENİ KİMSE DİNLEMEZ"


Serdar Ortaç’ın ‘Pazartesi’ isimli şarkısının adını ‘Cumartesi’ olarak değiştiren Gündeş, “Beni pazartesi kimse dinlemez. Cumartesileri ful çekiyorum” diye espri yaparak Ortaç’ın gönlünü almaya çalıştı.