Petek Dinçöz İbrahim Tatlıses'i unutmadı!

Şarkıcı Petek Dinçöz, 471'inci Uluslararası Mesir Festivali kapsamında Manisa'da binlerce kişiye konser verdi.

Tatlıses‘e saldırı emri Erbil‘den geldi (Son Detaylar)

Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen konseri, Vali Celalettin Güvenç, Manisa Belediye Başkanı MHP’li Cengiz Ergün, Manisa’yı ve Mesiri Tanıtıma Derneği Başkanı Ufuk Tanık’ın da aralarında bulunduğu yaklaşık 6 bin kişi izledi. Havanın soğuk olması nedeniyle Petek Dinçöz için sahneye iki elektrikli ısıtıcı yerleştirildi. Dinçöz, sahneye havai fişek gösterisi ve sevenlerinin çığlıkları eşliğinde çıktı. Konsere yeni albümünden ’Sihirbaz’ adlı şarkıyla başlayan Dinçöz, ardından ’Yalanı Boşver’ adlı şarkısını seslendirdi. Hayranlarından büyük ilgi gören Petek Dinçöz, "Ziynet Sali kulakların çınlasın" diyerek, Sali’nin ’Rüya’ adlı şarkısını söyledi. Konsere Funda Arar’ın söylediği ’Yak Gel’ adlı şarkıyla devam eden Dinçöz, ardından sanatçı Orhan Gencebay’a ait ’Bana Kaderimin Bir Oyunu mu Bu’ adlı şarkıyı da hayranlarıyla birlikte seslendirdi.

TATLISES’İ UNUTMADI

Silahlı saldırıya uğrayarak ağır yaralanan İbrahim Tatlıses’e de sahnede geçmiş olsun dileklerini ileten Dinçöz, "Rabbim acil şifalar versin. Dualarımız kendisini iyileştirecek inşallah. Şu an o sizin sevginizi kesinlikle hissediyordur" dedi. Dinçöz, daha sonra İbrahim Tatlıses’in ’Mutlu Ol Yeter’ adlı şarkısını seslendirdi.

Konserde Manisa Valisi Celalettin Güvenç, Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa’yı ve Mesiri Tanıtıma Derneği Başkanı Ufuk Tanık, Petek Dinçöz’e çiçek ve mesir macunu hediye etti. Mesir macununun tadına bakan Dinçöz, çok beğendiğini belirterek hayranlarına da saçtı. Yaklaşık 1.5 saat kadar sahnede kalan Dinçöz’ün sahne kıyafetinin altında kot pantolonunun olması dikkat çekti.