İbrahim Tatlıses vuruldu Sağlık durumu hakkında açıklama

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses vuruldu. İbrahim Tatlıses'in sağlık durumu hakkında yapılan açıklamaya göre sanatçının hayati tehlikesi devam ediyor.

İbrahim Tatlıses vuruldu (Son dakika Haberleri).İbrahİm Tatlıses'e sİlahlı saldırı.Son dakika haberleri.İbrahİm Tatlıses son dakika.İbrahİm Tatlıses son dakika haberlerİ.Buket çakıcı saldırıya uğradı.Son dakika İbrahİm Tatlıses.İbrahİm Tatlıses haberleri.İbrahİm Tatlıses son haberler (İbrahİm Tatlıses vuruldu). İbrahim Tatlıses öldü diye yayılan Twitter mesajları yalanlandı. İbrahim Tatlıses öldü mü ölmedi mi tartışmalarının yapılmasına kızan sanatçının sevenleri bu konuda duyarlı olmaya çağırdı.

Silahlı saldırı sonucu hastaneye kaldırılan ve yoğun bakıma alınan İbrahim Tatlıses" class="haberdetaykategori">İbrahim Tatlıses sağlık durumu hakkında hastane yetkilileri açıklamalarda bulundu. İbrahim Tatlıses" class="haberdetaykategori">İbrahim Tatlıses’in hayati tehlikesinin devam ettiği belirtilen açıklamada ünlü türkücünün 24 saat uyutulacağı belirtildi.

İbrahim Tatlıses" class="haberdetaykategori">İbrahim Tatlıses vuruldu haberi gündeme bomba gibi otururken sanat.html" title="sanat" class="haberdetaykategori">sanatçının kafa kemiklerinde kırıklar, beyin zarında ciddi bir hasar ve beyninde iç kanama olduğu belirtiliyor. Bugün saat 11:00 civarında tekrar son durumuna bakılacak olan İbrahim Tatlıses" class="haberdetaykategori">İbrahim Tatlıses’in 24 saat uyutulması planlanıyor. Doktorlara göre hayati tehlike azalmasına rağmen devam ediyor. Saldırıda kurşunlardan birinin İbrahim Tatlıses" class="haberdetaykategori">İbrahim Tatlıses’in beyninin sağ tarafından girdiği öğrenildi. Kalıcı hasarı önlemek için tüm müdahaleleri yaptıklarını belirten doktorlar beyindeki durumun kontrol altına alındığını söyledi.

İbrahim Tatlıses" class="haberdetaykategori">İbrahim Tatlıses vuruldu, son dakika haberleri… (Sanatçı İbrahim Tatlıses'in Şişli'de silahlı saldırıya uğradı. Edinilen bilgiye göre, Tatlıses'in Şişli'de bir araçtan uzun namlulu silahla ateş edilmesi sonucu yaralandığı bildirildi. Özel Levent Hastanesi'ne kaldırılan ünlü sanat.html" title="sanat" class="haberdetaykategori">sanatçı daha sonra Maslak Acıbadem Hastanesi'ne sevk edildi. Tatlıses'in sağlık durumu hakkında henüz bilgi edinilemedi. Bu arada, Tatlıses sevk edilirken korumaları basın mensuplarına saldırdı.)

İbrahim Tatlıses vuruldu Sağlık durumu hakkında açıklama  İBRAHİM TATLISES SON DAKİKA GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

Tatlıses'in şoförü o geceyi anlattı. İbrahim Tatlıses'in şoförü Hakan Çalışkan, ünlü sanatçının silahlı saldırıya uğradığı o geceyi anlattıTatlıses'e pusu kuran tefeci çetesi mi? Kaleşnikoflu suikast girişimini araştıran polis, ağırlıklı olarak Tatlıses'in 'yüksek faizle borç aldığı bir organize suç örgütü tarafından öldürülmek istendiği' iddiası üzerinde duruyor.Sol yanı felç oldu riski atlatamadı.Tatlıses sol şakağından girip dört parmak üstten çıkan bir kurşunla yaralandı. Ayrıca yüzünde de cam kırıklarının neden olduğu yaraların bulunduğu öğrenildi. Doktorları hayati tehlikesi süren Tatlıses'in uyutulduğunu, bu sabah uyandırılıp uyandırılmayacağına karar verileceğini açıkladı.Tüm son dakika gelişmeleri için yukardaki linki tıklayınız

İbrahim Tatlıses vuruldu Sağlık durumu hakkında açıklama 
İBRAHİM TATLISES'İN VURULMA YERİ -  FOTO GALERİ

İbrahim Tatlıses vuruldu Sağlık durumu hakkında açıklama
İBRAHİM TATLISES'İN DOKTORUNDAN AÇIKLAMA

İbrahim Tatlıses vuruldu Sağlık durumu hakkında açıklama

Sanat camiasından birçok ünlü isim vurulan İbrahim Tatlıses'in tedavi gördüğü hastaneye akın etti. Doktorlar ise İbrahim Tatlıses'in 24 saat uyutulacağı yönünde bir açıklama yaptı.Sanat camiası İbrahim Tatlıses'e yapılan saldırının ardından Tatlıses'in tedavi gördüğü hastaneye koştu. Büyük üzüntü yaşayan sanat.html" title="sanat" class="haberdetaykategori">sanatçı dostları, Tatlıses için temennilerde bulundu.

Ağır yaralanan Tatlıses, Maslak'taki Acıbadem Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Sanatçının kötü haberi alan yakınları hastaneye akın etti. Eski eşi Derya Tuna, hastane önünde sinir krizleri geçirdi. İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses de hastaneye gelenler arasındaydı. Sanat camiasından da birçok ünlü Tatlıses'i yalnız bırakmadı. Gelenler arasında Mehmet Ali Erbil, Hakan Altun, Hüsnü Şenlendirici ve Ferhat Güzel de bulunuyor

İbrahim Tatlıses vuruldu Sağlık durumu hakkında açıklamaİBRAHİM TATLISES AGLIYORUM KAHRIMDAN ŞARKISI İÇİN TIKLAYINIZ

İbrahim Tatlıses vuruldu Sağlık durumu hakkında açıklamaİBRAHİM TATLISES ARGUVANIM ŞARKISI İÇİN TIKLAYINIZ

İbrahim Tatlıses vuruldu Sağlık durumu hakkında açıklamaİBRAHİM TATLISES BEBEGİM ŞARKISI İÇİN TIKLAYINIZ

İbrahim Tatlıses vuruldu Sağlık durumu hakkında açıklamaİBRAHİM TATLISES GELMEZSEN GELME ŞARKISI İÇİN TIKLAYINIZ

İbrahim Tatlıses vuruldu Sağlık durumu hakkında açıklamaİBRAHİM TATLISES HADİ HADİ ŞARKISI İÇİN TIKLAYINIZ

İbrahim Tatlıses vuruldu Sağlık durumu hakkında açıklamaİBRAHİM TATLISES VUR GİTSİN BENİ ŞARKISI İÇİN TIKLAYINIZ

İbrahim Tatlıses vuruldu Sağlık durumu hakkında açıklamaİBRAHİM TATLISES YAGMURLA GELEN KADIN ŞARKISI İÇİN TIKLAYINIZ

İbrahim Tatlıses vuruldu Sağlık durumu hakkında açıklamaİBRAHİM TATLISES YALNIZIM ŞARKISI İÇİN TIKLAYINIZ

İbrahim Tatlıses vuruldu Sağlık durumu hakkında açıklamaİBRAHİM TATLISES KİM ÇEKER SENİ ŞARKISI İÇİN TIKLAYINIZ

İbrahim Tatlıses vuruldu Sağlık durumu hakkında açıklamaİBRAHİM TATLISES ŞEMMAME ŞARKISI İÇİN TIKLAYINIZ