İbrahim Tatlıses'in yattığı hastaneye akın

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses dün akşam Beyaz TV'de canlı yayınlanan İbo Şov sona erdikten sonra evine giderken silahlı saldırıya uğradı. İbrahim Tatlıses'in vurulduğunu haber alan sevenleri İbrahim Tatlıses'in kaldırıldığı hastanenin önüne akın etti.

İbrahim Tatlıses Vuruldu (Son Detaylar)


İbrahim Tatlıses dün akşam saat 00.00’da sona eren programının ardından evine gitmek üzere İstanbul Maslak’taki stüdyolardan ayrıldı. Ünlü Türkücü programın yapıldığı stüdyodan ayrılırken uzun namlulu sizlahlarla saldıırıya uğradı. İbrahim Tatlıses dün akşamki programında da kendisi hakkında şimdiye kadar birçok haber yapıldığını, kendisine çok kez çamur atıldığı ve şimdiye kadar onlarca saldırıya uğradığını söylemişti. İbrahim Tatlıses’in bu sözleri akıllara “Böyle bir dehdit almış mıydı ?” sorusunu getirdi.

SALDIRI YERİNİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

YANINDA ASİSTANI VARDI

Ünlü Türkücü’nün yanında bulunan asistanı Buket Çakıcı'nın da silahlı saldırı da omuzundan yaralandığı, aynı hastanede tedavi gören Çakıcı'nın sağlık durumunun iyi olduğu ve bilincinin açık olduğu belirtildi. İstanbul Maslak’ta bulunan Acıbadem Hastanesi'nde ameliyat edilen Tatlıses'in yoğun bakıma alındığı ve beyinde oluşacak bir hasardan dolayı uyutulduğu söylendi.


UZUN NAMLULU SİLAHLARLA ATEŞ EDİLDİ

İbrahim Tatlıses'in saldırıya uğradığı Büyükdere Caddesi üzerindeki Nurol Plaza önünde polis ekipleri çok sayıda uzun namlulu silahlara ait boş kovan buldu. Saldrının gerçekleştiği yerinde inceleme yapan polis ekipleri ise kanalizasyonları bile arayarak çok sayıda boş kovana ulaştı.

SİLAHLAR KALAŞNİKOFTU

Uzun namlulu silahın ise Kalaşnikof olduğu tahmin ediliyor. Bu arada polisin yaptığı araştırmalar, MOBESE, plazanın ve bölgedeki işyerlerinin kameralarının kayıtlarının incelenmesi sonucu saldırganların eşkallerini ve araçlarının plakasını belirleyerek yakalamak için opearasyonlara başlattı. Kalaşnikof marka silah kullanılması bölücü terör örgütü PKK'nın bu saldırıyı düzenlemiş olabileceği ihtimalini akıllara getirdi.

ZİYARETÇİ AKINI

İbrahim Tatlıses‘in başından uzun namlulu silahla ağır yaralandığı haberini alan sanat dünyasından çok sayıda ünlü ve ünlü türkücünün sevenleri hastaneye akın etti. Ağır yaralanan Tatlıses, Maslak‘taki Acıbadem Hastanesi‘ne kaldırılmıştı. İbrahim Tatlıses’in kötü haberini alan yakınları hastaneye akın etti. Tatlıses’in Eski eşi Derya Tuna, hastane önünde sinir krizleri geçirdi. İbrahim Tatlıses‘in oğlu İdo Tatlıses de babasının acı haberini aldıktan sonra hemen hastaneye geldi. Sanat camiasından da birçok ünlü Tatlıses‘i yalnız bırakmadı.

DOKTORLARDAN İLK AÇIKLAMA

Şişli'de uğradığı silahlı saldırı sonucunda başından ağır yaralanan sanatçı İbrahim Tatlıses'in kaldırıldığı hastanede ameliyatını gerçekleştiren doktorlar ünlü sanatçınının durumu hakkında açıklama yaptı.

Özel Acıbadem Hastanesi'nde İbrahim Tatlıses'in ameliyatını gerçekleştiren doktorlar, ünlü sanatçının durumu hakkında bilgi verdi.

Doktolar şu açıklamayı yaptı:

"Gece saat 1 sularında, sağ kafa kemiklerinde, beynin ön ve yan kemiklerinde parçalı kırıklar, beyin zarında ciddi bir hasar, beyinde ciddi bir kanama söz konusuydu. Tüm bu dediğimiz sorunlar ameliyatla ortadan kaldırıldı. Ciddi bir yaralanmada hayati risk yüksektir. Zamana ihtiyaç vardır. Biz ameliyatı gerçekleştirdik. Kafa için basıncı artırmak için çaba sarf ettik. Kafa kemiklerini de geçici bir süre için karın içine gerçekleştirdik. Tomografi çekiyoruz. Bizim ön görümüz 24 saat uyutulması. Bir kurşun girişi ve çıkışı var. Beyin kemiklerinde kırıklar var. Kurşunun giriş deliği beynin sağ yan tarafında öndedir.

Ameliyata aldığımızda uyandırılma sorunu içerisindeydi. Ayrınca sol tarafında felç vardı. Müdahalemiz kalıcı hasarı önlemektir. 24 saat süremiz var arada tomografilerle göreceğiz zaman içerisinde planımız değişebilir.

Üç ayrı operasyon söz konusu değildir. Tek operasyon yapılmıştır. Şu anda bir kanaması yok. Ameliyata girdiğimizden daha iyi bir orandayız. Hayati risk var. Ama ilk ameliyata girdiğimizden daha iyi noktadayız."

İŞTE TATLISES'İN SON GÖRÜNTÜLERİ


İbrahim Tatlıses'in yattığı hastaneye akın  iBRAHİM TATLISES FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

İbrahim Tatlıses'in yattığı hastaneye akınİBRAHİM TATLISES AGLIYORUM KAHRIMDAN ŞARKISI İÇİN TIKLAYINIZ

İbrahim Tatlıses'in yattığı hastaneye akınİBRAHİM TATLISES ARGUVANIM ŞARKISI İÇİN TIKLAYINIZ

İbrahim Tatlıses'in yattığı hastaneye akınİBRAHİM TATLISES BEBEGİM ŞARKISI İÇİN TIKLAYINIZ

İbrahim Tatlıses'in yattığı hastaneye akınİBRAHİM TATLISES GELMEZSEN GELME ŞARKISI İÇİN TIKLAYINIZ

İbrahim Tatlıses'in yattığı hastaneye akınİBRAHİM TATLISES HADİ HADİ ŞARKISI İÇİN TIKLAYINIZ

İbrahim Tatlıses'in yattığı hastaneye akınİBRAHİM TATLISES VUR GİTSİN BENİ ŞARKISI İÇİN TIKLAYINIZ

İbrahim Tatlıses'in yattığı hastaneye akınİBRAHİM TATLISES YAGMURLA GELEN KADIN ŞARKISI İÇİN TIKLAYINIZ

İbrahim Tatlıses'in yattığı hastaneye akınİBRAHİM TATLISES YALNIZIM ŞARKISI İÇİN TIKLAYINIZ

İbrahim Tatlıses'in yattığı hastaneye akınİBRAHİM TATLISES KİM ÇEKER SENİ ŞARKISI İÇİN TIKLAYINIZ

İbrahim Tatlıses'in yattığı hastaneye akınİBRAHİM TATLISES ŞEMMAME ŞARKISI İÇİN TIKLAYINIZ