Berrak ve Nejat 'Biz ayrılamayız' dedi

Berrak Tüzünataç ve Nejat İşler tekrar birlikte

TV dizisi "Ezel"de Bade karakterini canlandıran Berrak Tüzünataç ile oyuncu Nejat İşler, bir süre önce sona erdirdikleri aşklarına kaldığı yerden devam etme kararı aldı.

2009'da birlikte olmaya başlayan çift, 1.5 yıl birlikte olduktan sonra ilişkilerini noktalama kararı almıştı. Ayrılığın ardından Şahan Gökbakar ile görüntülenen Tüzünataç, eski sevgilisiyle kopamayarak bir süre sonra yeniden İşler ile bir araya gelmişti. Ancak çift, kısa süre önce ikinci kez birlikte olmayı denediklerini ancak başaramadıklarını söyleyerek ayrılmıştı. Bu ayrılığa da fazla dayanamayan Tüzünataç ve İşler, önceki gece yeniden bir araya geldi.

Beyoğlu'ndaki Roxy adlı bara giden çiftin ısrarıyla sabah 05.00'te kapanan mekân, gün ağarana kadar açık kaldı. Sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenen çift, geceyi 07.00'de sonlandırdı. Birlikte görüntü vermemek için büyük çaba harcayan Tüzünataç ve İşler, önce mekânı arka kapıdan terk etmeye çalıştı. Bu denemelerinde başarılı olamayan çift, ardından montlarını giyip tanınmadan taksiyle hızla uzaklaşmayı düşündü. Tüm denemeleri başarısızlıkla sonuçlanan çift, sonunda inatlarını yenip mekândan el ele ayrıldı.

ÜSTÜNÜ DEĞİŞTİRDİ

Mekâna ince tayt ile gelen Berrak Tüzünataç'ın basın mensuplarının dışarıda olduğunu öğrenmesi üzerine kıyafetini değiştirip eşofmanla çıkması da oldukça dikkat çekti. İkili, Tüzünataç'ın Şahan Gökbakar ile terasında öpüşürken görüntülendiği Dolmabahçe'deki evine gitti.