Erbil: 'Sadece eşlerime pahalı hediyeler alırım'

Mehmet Ali Erbil, evlilik cüzdanı olmadan hediye almıyormuş

Sevimli Hayvanlar filminde çöl faresinin sesini canlandıran Mehmet Ali Erbil, önceki gün basın toplantısı düzenledi. Muzipliği üzerinde olan Erbil, sözleriyle basın mensuplarını adeta kırdı geçirdi.

Film afişindeki kablumbağayı Seda Sayan’a, gergedanı Seren Serengil’e, horozu Fatih Ürek’e, fili Nur Yerlitaş’a benzeten Erbil, “Baksanıza Nur’la fil aynı değil mi? Gergedan da Seren Serengil’in solaryumlu hali” deyince kahkaha fırtınası koptu.

Sevgilisi olduğu iddia edilen Yeliz Şar’a çok sayıda değerli hediye aldığı söylenen Erbil, bu konuya dair de “Ben ancak evlendiğim eşlerime pahalı hediye alırım. Sevgililere bir şey olmaz. Ancak resmi belge olursa alırım. Yoksa çantayı alıp kaçarlar. Çanta dediğin az para değil” dedi.

Erbil, “72. Koğuş filmini izlediniz mi? Hülya Avşar’ın tecavüz sahnesiyle ilgili ne düşünüyorsunuz” sorusuna ise “Korsanının çıkmasını bekliyorum. Tecavüz sahnesinde senaryo ne gerektiriyorsa o yapılmıştır. Yoksa ‘Berlin in Berlin’ filminde bayağı bir şakşuka vardı. Demek ki aradan yirmi yıl geçince insanlar körelebiliyor” diyerek Avşar kızına takıldı.