Gülben Ergen'e bebek şoku

Gülben Ergen ile Mustafa Erdoğan arasında esen soğuk rüzgarlarla ilgili şok iddia:

Magazin dünyasının örnek çiftlerinden Gülben Ergen ile Mustafa Erdoğan arasında bir süredir soğuk rüzgarlar esiyordu. Hatta sorunlarını aşamayan çift, boşanmanın eşiğine geldi. Gülben Ergen'in alyanssız dolaşması ve ünlü çiftin uzun süredir yan yanagörüntülenmemesi boşanma haberlerini haklı çıkartan cinstendi. Gülben Ergen ile Mustafa Erdoğan, konuyla ilgili yorum yapmaktan çekinirken, herkesin merak ettiği büyük sorunun ne olduğuyla ilgili şok bir iddia magazin kulislerinde dolaşmaya başladı.

İddialara göre; Mustafa Erdoğan, 2 yıldır "Anadolu Ateşi" dans grubundaki bir dansçıyla yasakaşk yaşıyordu. Erdoğan, birlikte olduğu iddia edilen dansçıaşkından yaklaşık 1 yıl öncebaba oldu. Yine iddialara göre; eşinin dansçı sevgilisinden bebek sahibi olduğunu öğrenen Gülben Ergen, Mustafa Erdoğan'la evini ayırma kararı aldı.

Başarılı sanatçının evliliğini hemen bitirmemesinin arkasında 3 oğlunun etkisi var. Özellikle babasına düşkün olan büyük oğlu Atlas'ın iyiliğini düşünengüzel sanatçı, Atlas'ı babasıyla ayrı tatillere yollayarak büyük oğlunun boşanmaya şimdiden alışmasını sağlıyor.

KİM BU ESMER DANSÇI?


Mustafa Erdoğan'ın Anadolu Ateşi'ndeki dansçılardan biriyleaşk yaşadığı iddiaları daha önce de ortaya atılmış ancak Erdoğan, sözü edilen esmer dansçıyla birlikte olmadığını söylemişti.