Tarkan sözleri ile herkesi şok etti!

Ajda Pekkan ve Bülent Ersoy son albümlerinde Tarkan'la düet yapacağını açıkladı.Ancak megastar, “Albümde şarkım var ama düet yok” diyerek şaşırttı.

2010 yılında üç albüm çıkartacağını açıklayan Ajda Pekkan’ın müjdesini verdiği bütün projelerden ses seda çıkmaması hayranlarının sabrını taşırdı. Süperstar çıkaracağı albümün Tarkan’ın ‘Sevdanın Son Vuruşu’ albümüne denk geldiği için ertelediğini açıkladı. Ünlü sanatçı 2011’in ilk aylarında çıkartacağını söylediği yeni albümünde ise Tarkan ile düet yapacağının müjdesini verdi.

Açıklama fiyasko çıktı

Ajda Pekkan’ın kış albümünden vazgeçtiği de öğrenildi. Sanatçı, yazın ortalığı kasıp kavuracak hareketli bir albüm yap mak için böy le bir karar aldığını belirtirken, ‘Tarkan’la düet yapacağım’ açıklaması da fiyasko çıktı. Bülent Ersoy’la da düet yapacağı haberleri yer alan Tarkan hepsini yalanladı. Ne Ajda Pekkan’la ne de Bülent Ersoy’la düet yapmayacağını kesin bir dille ifade eden Tarkan, “Herkesle düet yapacağım yazılıyor ama sadece şarkı için birlikteyiz. Şarkı verdiğim doğrudur ama düet yok. Stüdyo aşamasında her zaman desteğim olur ama dü et çok ay rı bir konu ” dedi.