Nilay Dorsa kamuoyunu yanıltıyor

Manken Nilay Dorsa'ya kendisine hakaret ettiğini iddia ettiği yapımcı Melih Göğebakan'dan cevap geldi. Göğebakan, Nilay Dorsa'nın yaptığı açıklamalarla kamuoyunu yanılttığını söyledi.

"Nilay Dorsa'ya ukala konuşmasının cevabını verdim" diyen Göğebakan, manken Dorsa'yla ukala hareketleri yüzünden çalışmak istemediğini söyledi.

Melih Göğebakan'ın yaptığı yazılı açıklama şöyle; 

Manken ve şarkıcı Nilay Dorsa Hanım kamuoyunu yanıltıyor... Daha öncesinde de basına açıkladığım üzere Nilay Dorsa'a hakaret etmişliğim yoktur ve menajeri ile yaptığım telefon konuşmasında da herhangi bir hakaret söz konusu değildir.Sadece ukala konuşmanın cevabını verdim. Dediğim gibi Nilay Hanım benim düzenlediğim defileye çıkmak için çeşitli kaprisler yaptı; (öbür manken arkadaşları bu kaprislerden rahatsız oldu )bu yüzden de kendisiyle çalışmak istemedim. Nilay Hanım öfkesinden türlü hikayelerle dava kazandım gibi açıklamalarla gündeme gelmek istiyor olabilir. Kendisi hakkında yapacağım son açıklama da budur, şahsıma ait herhangi bir hakarette kendisinden şikayetçi olacağımdır. Kimse benim şahsım üzerinden prim yapmasın, bir hanımefendiye bunu yakıştıramadım. Nilay Dorsa ile ilgili herhangi bir yalan, iftira duymak istemiyorum... Kamuoyunu bu şekilde meşgul ettiğim için kamuoyundan özür dilerim... Meslektaşları gayet başarılı işlere imza atarlarken Nilay Dorsa’ın bu tarz açıklamar ile gündemi meşgul etmesi düşündürücü…

Yapımcı Melih Göğebakan