Ünlü oyuncu kanserle mücadele ediyor!

Gırtlak kanseri tedavisi gören Aydemir Akbaş, Kolpaçino Bomba filminin yemeğinde rahatsızlığını açıkladı

Gırtlak kanseri tedavisi gören Aydemir Akbaş, 'Kolpaçino Bomba' filminin yemeğinde açıkladı: "Kanserden yırttım! Doktorum da bana şaşırdı; '90'a 95'e kadar yolun var' dedi"

Şafak Sezer ve Aydemir Akbaş'ın başrolde olduğu 'Kolpaçino Bomba' filminin ekibi, çekimlerin bitmesi şerefine önceki akşam Maçka'daki Lüküs Saz'da eğlendi. Gırtlak kanseri nedeniyle ameliyat olan Aydemir Akbaş, yemekte hastalığıyla ilgili de konuştu:

ROLÜ KAÇIRDIM AMA...


"Hastalığımı duyunca hemen ameliyat oldum... Osman Sınav bana güzel bir rol vermişti ama bir sabah uyandığımda sesim gitmişti. Doktora gittim ameliyata aldı. Rol kaçtı ama hayat geri döndü. Altı aydır sigara içmiyorum, rakı da bitti. Artık bir kadeh şarap içiyorum. Doktor bana '95'e kadar yolun var' dedi."

KENDİME YAZIK ETMİŞİM


Aydemir Akbaş, "Haftada bir kez rakı içme iznim var ama artık gördüğüm zaman midem bulanıyor. Önceki akşam İbrahim'in (Tatlıses) programına gittim. Bir duble rakı getirdiler, bir yudum aldım ve hemen bıraktım. Bu zamana kadar kendime yazık etmişim" şeklinde konuştu. Akbaş, gece boyunca şarapla birlikte soda içti.