Ceyhan'ın dava açmasının asıl nedeni ne?

Şafak Sezer'in reklam filmi Esra Ceyhan'ı kızdırmış ve Ceyhan dava açmaya hazırlandığını bildirmişti. Ancak 2007'de Sezer'in Ceyhan'ın programını terketmesi akıllara "bu olaya olan kızgınlığının mı acısını alacak? sorusunu getirdi.

Şafak Sezer'in son oynadığı reklam filminde Uçan Adam Sabri'yi taklit etmesi Esra Ceyhan'ı kızdırmıştı. Esra Ceyhan da geçtiğimiz günlerde kendi programıyla herşeyin birebir aynı olduğunu iddia ederek "Benim bu görüntülerle özdeşleşmem hoş bir şey değil" gerekçesiyle  firmaya dava açmaya hazırlandığını söylemişti.

2007 yılında ise, Şafak Sezer programına katıldığı Esra Ceyhan'ın sorularına kızıp canlı yayını terk etmişti.

Şimdi akıllara "Esra Ceyhan'ın gerçekten kendi programıyla herşeyin birebir aynı olması ve görüntülerle özdeşleşmesini düşündüğü için mi yoksa yıllar önce Sezer'in programını terketmesine olan kızgınlığının acısını mı çıkarıyor" soruları geliyor.

CANLI YAYINI TERKETMİŞTİ

Esra Ceyhan'ın sorularına kızıp canlı yayını Şafak Sezer, "asistanınızı da uyarmıştım ama değişen birşey yok" demiş ve tepkisini canlı yayını terk ederek vermişti.

Peker Açıkalın’la ilgili sorulara sinirlenen Şafak Sezer “Ben buraya filmimi konuşmaya geldim. Bana Peker’le ve başkasıyla ilgili soru sormayın.Ben sizin asistananıza da söylemiştim. Sadece filmle ilgili konuşacağım.” diyerek Esra Ceyhan’a tepki göstermişti.

Esra Ceyhan da “Hem bana hem de seyircilere karşı ayıp ediyorsun” demiş ikili arasında ipler kopmuş ve Şafak Sezer canlı yayını terk etmişti.

ŞAFAK SEZER'İN
UÇAN ADAM SABRİ'Yİ CANLANDIRDIĞI REKLAM FİLMİ

ESRA CEYHAN'IN PROGRAMINDA
UÇAN ADAM SABRİ