Nefise Karatay'ın sır gibi sakladığı aşkı ortaya çıktı

Bir dönem podyumlarda fırtına gibi esen eski manken ve şimdilerin başarılı sunucusu Nefise Karatay'ın herkesten sır gibi sakladığı aşkı ortaya çıktı.

Nefise Karatay'ın sır gibi sakladığı aşkı ortaya çıktı
Ünlü playboy Yusuf Day'la ilişki yaşamaya başlayan güzel sunucunun yeni aşkını herkesten gizlediği ve yakın arkadaşları dışında kimseye anlatmadığı ortaya çıktı.

ROMANTİK AŞIKLAR!

İddialara göre, sevgilisi Yusuf Day'la birlikte geçtiğimiz günlerde Nişantaşı Sette isimli restoranda başbaşa yemek yiyen Karatay, ilişkisi gizlemeyi ve gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyor.

AŞKLARIYLA KONUŞULUYORLAR!

Bir dönem kendisi gibi sunucu Cüneyt Özdemir'le uzun soluklu biraşk yaşayan Nefise Karatay, Cüneyt Özdemir'in geçtiğimiz hafta Türker İnanoğlu ile Gülşen Bubikoğlu çiftinin kızları Google Türkiye Ürün Pazarlama Müdürü Zeynep İnanoğlu ile evlenmesinin hemen ardından Yusuf Day'la gezmelere başladı.

Ünlü playboy Yusuf Day'ın aşk listesi ise ünlülerle dolu. Yasemin Koşal, Bilge Kara ve Zeynep Mansur gibi ünlü isimlerle aşk yaşayan Yusuf Day'ın aşk seçimi yine ünlülerden yana oldu ve güzel sunucu Nefise Karatay'ın aşk listesinin sonuna ekledi.


Ayakligazete.com