Davete gelen telefonu kaptı

İstanbul'un gözde kulüplerinden Supermarket'te önceki akşam düzenlenen 'White is the New Black' partisine ünlü isimler akın etti.

İstanbul'un gözde eğlence mekanı Longtable'da önceki gece bedava cep telefonu izdihamı yaşandı. Sanat dünyasının ünlüleri, 'White is the New Black' gecesinden kendilerine hediye edilen paket paket Blackberry'ler ile ayrıldı.

ESKİ SEVGİLİ İLE PİŞTİ

Ebru Şallı, taşımakta zorlandığı dört telefon paketiyle mekandan ayrılırken, Pınar Altuğ'un elinde de iki kutu vardı. Süperstar Ajda Pekkan ise gazetecilere gülerek "Dağıtılan telefonlardan üç tane aldım" diyerek şaşırttı. 'White is the New Black' (Yeni siyah, beyaz) sloganlı gecede konuklardan bir kıyafetlerinin ya da aksesuvarlarının beyaz olması istendi. 'İlişki piştileri'nin yaşandığı partide; işadamı Efe Duru, partiye yeni sevgilisi Ece Vahapoğlu ile geldi. Duru'nun geçtiğimiz aylarda ilişki yaşadığı oyuncu Zeynep Beşerler de geceye katıldı. Vahapoğlu ve Beşerler, cep telefonu hediye edilen ünlüler arasında da yer aldı. Seren Serengil'den olaylı bir şekilde boşanan Musa Aytun ise Alaz Kopruvalı ile partideydi.