'Kaddafi'nin ailesinin dansözlüğünü yaptım'

Ünlü oryantal Nuran Sultan, dans ettiği Kaddafi ailesini anlattı.

TV8 ekranlarında yayınlanan Sema Eren ile Cengiz Semercioğlu'nun sunduğu Böyle Bir Şey Var Mı? programının bugünkü bölümüne ünlü oryantal Nuran Sultan konuk oldu. Dünyaca ünlü şarkıcı Sting, ünlü sihirbaz David Copperfield, James Bond'u oynayan ünlü aktör Sean Connery ve ünlü Rus işadamı Roman Abramoviç'e dans eden Nuran Sultan, Libya'nın devrik lideri Muammer Kaddafi’nin dördüncü oğlu Mutasim Kaddafi'ye de dans etmişti. Libya'ya da gittiğini belirten Nuran Sultan Kaddafi ailesini anlattı.

Lüks bir yatta oğul Kaddafi ve ailesine dans ettiğini ifade eden Nuran Sultan, "Libya’ya gidip Kaddafi’ye de dans ettim. Benim bir özelliğim var. Ben bir insana dans ettim mi onun aile dansözü oluyorum. Kaddafi ailesinin de dansözüyümdüm. Libya'ya üç, dört kez gittim" diye konuştu.

"KADDAFİ AİLESİ BANA DA KESENİN AĞZINI AÇTI"


Kaddafi ailesinin inanılmaz derece cömert olduğunu belirten Nuran Sultan, "Anlatıldığı gibi değiller. Ben o yüzleriyle karşılaşmadım. Aldığım ücretleri söylemiyorum ama hem hediye hem para veriyorlar. Kaddafi ailesi bana da kesenin ağzını açtı" dedi.

Nuran Sultan, oğul Kaddafi ve ailesine teknede tam beş saat dans ettiğini de söyledi. BEYAZ GAZETE


'Kaddafi'nin ailesinin dansözlüğünü yaptım'