İbrahim Tatlıses: 'Çocuk yapmak istiyorum'

İbrahim Tatlıses, yeni albümünde yer alan Kurtlar Sofrası adlı şarkının sözlerini de okuyarak mesaj gönderdi.

Sibel Can’ın konuk olduğu TV’nin canlı yayınında duygu yüklü anlar yaşayan İbrahim Tatlıses, yeni albümünde yer alan Kurtlar Sofrası adlı şarkının sözlerini de okuyarak mesaj gönderdi.

Uğradığı silahlı saldırı sonrası felç olan vücudunun sol tarafını hareket ettirebilmek için Ankara GATA’da fizik tedavi gören İbrahim Tatlıses, canlı yayında duygusal anlar yaşadı.

Tatlıses, Sibel Can’ı ağırlayan ve doğumgününü kutlayan Saba Tümer’in programına telefonla bağlandı ve Can’ın “İbrahim Tatlıses yokken her şey eksik, her şey yarım” sözleri üzerinehıçkıra hıçkıra ağladı. Üzüldüğü için kendisine kızan eşi Ayşegül Yıldız’a da “Ayşegül Hanım kendimi tutamıyorum, elimde değil” diyen Tatlıses, “Çok iyi hazırlanmıştım ama iki tane laf ettin, bağrıma ettin yani...” diye konuştu.

‘Çocuk Yapmak İstiyorum’


Tedavi için Almanya’ya gitmesinin hata olduğunu açıklayan Tatlıses, “Allah bana ikinci bir şans verdi. Bu arada da dostumu düşmanımı tanıdım. Artık kim dostum, kim değil herkesi tanıdım. Allah izin verir oralara gelirsem herkesin yüzüne haykıracağım.

Eğer Almanya’ya gitmeden önce, Ankara’ya gelseydim. Şimdi koşarak ordaydım” dedi. Sibel Can’ın çocuk beklediğini söylemesi üzerine Tatlıses, “Ben de çocuk istiyorum. Gözleri mavi, saçları siyah olsun” yorumu yaptı. Tatlıses, 20 Ocak olan Çırağan Sarayı’ndaki düğün tarihi de ertelediklerini belirtti.

Tatlıses’in Kurtlar Sofrası


İbrahim Tatlıses yakında piyasaya çıkaracak olan “Mucize” adlı albümünde yer alan “Kurtlar Sofrası” şarkısının sözlerini de ilk kez okudu. İşte Ayla Çelik imzalı şarkının o sözleri:

Yiyecek lokmamız varmış çok şükür
Rabbimin takdiri bu böyle
Ağlama garibanım
Ağlama dik dur
Ağlayıp da beni gücendirme
Ben daha ölmedim,
Ben daha bitmedim
Ben daha son sözümü söylemedim
Kurtlar sofrasında oturduysam eğer
Hesabımı kendim ödedim